15 вересня 2018

Завдання: Дошка натхнення "Обробка каменю"

Привіт!
Осінь поступово входить у свої права.
А ми з вами частіше шукаємо теплого затишку та огортаємося неквапливими роздумами.
Тож наша наступна дошка натхнення саме така - затишна і мрійлива.
Цікаві факти
Мистецтво різьблення по каменю має на українському ґрунті не менш глибокі традиції, ніж мистецтво різьблення по дереву і кістці.
Одним з найблагородніших видів мистецтва є художня обробка каменю. В історії матеріальної культури цей матеріал займає особливе місце, тому що відрізняється великою міцністю, що дозволяє використовувати його в будівництві і для створення предметів побутового та декоративного призначення.
Надання шматку правильної форми, шліфування та полірування його поверхні, що виявляють колір і природний малюнок, завжди вимагали значних зусиль майстра. Тому реміснича сторона справи в обробці була і залишається важливою основою цього виду декоративно-прикладної творчості.
Завдання

Надихнутися ДОШКОЮ (палітра, настрій, окремі елементи, асоціації)  та створити будь-яку рукодільну роботу. Обов'язково вкажіть чим саме ви надихнулись!

Натхнення

Робота Запрошених дизайнерів:

Ольга Щекаева
Всем привет! :) Очень рада, что мне снова удалось одной из первых увидеть новую доску вдохновения :) Она замечательная! И хотя название и тема предполагают наличие камней в работе, я в первую очередь зацепилась взглядом за дом. Уютный, деревянный дом с тёплым светом, в обрамлении елей и папоротников... Но и про камни я не забыла :) Из камней получился кот. Ведь дом не бывает уютным без кота! :)))


Недовго думаючи, що можливо створити на тему "Обробка каменю", мені спало на думку створити щось у вигляді діаманту. Адже, як співається в пісні, що найкращі дузі дівчат - це діаманти. Тому в мене вийшла маленька шкатулочка у вигляді діаманта, в якій можна зберігати коштовне каміння. Для створення цієї роботи мені допомогли квіти від Магазинy товарів для творчості Iris .



Роботи нашої ДК:

Флокса (Марина)
Цього разу я надихнулася кольором вічнозеленої хвої та теплими відтінками пожовклого осіннього листя і створила лаконічну обкладинку на паспорт. Без зайвого об*ємного декору та прикрашалок. Вставка зеленої тканини лише з одного боку дає змогу швидко визначити де перша сторінка паспорту)


BlackBerry
Така цікава дошка із не менш цікавою темою. Я взяла трішки палітри і трішки самого каменю. Надихнулась, як кажуть, на повну) Але покажу вам дещо пізніше. Зараз маленька підглядалочка



Сіправська Надія
Усім привіт! Мені так запала в душу наша дощечка, такі кольори цікаві. А особливо підкорило верхнє фото гір - палітра неймовірна! І я не втрималась, зробила листівочку у такій же палітрі. А ще надихнулась темою - обробка каменю і використала у роботі дрібненькі камінчики. 



Pioniya
Мене зачепив ліс. Може тому, що настала пора прогулянок у лісі?
А яка палітра у нашої дошки!
У лісі затишно... З другою половинкою затишно...
Затишно удвох в осінньому лісі...
І багато-багато штампування з Сherrylana designs.




Спонсори:

Надіємось, що призи від наших спонсорів спонукатимуть вас до активної творчості! 
Запрошені дизайнери гарантовано отримують приз від нашого спонсора.
(Умовою є лише використання отриманих матеріалів при виготовленні роботи для нашого наступного завдання ;)) 
А решту призів ми розіграємо серед усіх інших учасників за допомогою Randomus. 

Виробник чіпборду - ScrapBox дарує переможцю
подарунок


Магазин товарів для творчості Iris - дарує 2 набори квітів Dessert на вибір



Магазин товарів для скрапбукінгу Scrapbooking-ukraine дарує подарунок



Виробник штампів для скрапбукінгу - Cherrylana designs надає знижку 10% на купівлю штампиків



Правила участі в завданні:

♥ Надихнутися ДОШКОЮ (палітра, настрій, окремі елементи, асоціації)  та створити будь-яку рукодільну роботу. Обов'язково вкажіть чим саме ви надихнулись!; 
♥ написати пост, в якому має бути активне посилання на наш блог та банер завдання; 
♥ додатись в лінки до 15 жовтня
♥ за результатами завдання ми розіграємо призи від спонсорів та обиремо ЗД; 
♥ звернутися за призом на протязі 2-х тижнів від дня публікаці результатів завдання.





Немає коментарів:

Дописати коментар