22 вересня 2019

Натхнення зі ScrapBox, Cherrylana designs, Scrapbooking-Ukraine та Лєною Рукодільник

Привіт-привіт!!!

З Вами знову Лєна Рукодільник, ScrapBox, Cherrylana designs та Scrapbooking-Ukraine. І ми до Вас з черговою порцією фарбово-паперово-штампово та чіповим натхненням)))



Нещодавно я отримувала посилочки від нашого споноса Scrapbooking-Ukraine і онда була з алкогольними чорнилами, а інша з купою паперу. Так ось, осінній захід сонця надихнув мене на кольорову гамму, яка була присутня і в папері і в фарбах. Тож мене понесло. І як завжди штампики від Cherrylana designs, а саме: Штамп "Бутон магнолии" SET077z-4Штамп "Раскрытый бутон магнолии" SET077z-3Штамп "Магнолия с веточкой" SET077z-2Штамп "Веточка" SET070z-2 доповнили фарбований фон створений: Алкогольные чернила Первая леди, 30 мл ScrapEgoАлкогольные чернила Фиолетовое чудо, 30 мл ScrapEgo та Алкогольные чернила Розовая мечта, 30 мл ScrapEgo. Завдяки паперу Набор бумаги А4 "Rose Quartz", 6 листов от Prima Marketing та Двусторонняя бумага Pretty in Pale - Pretty Pale, с фольг. 30х30 см, Prima вдалося здійснити багатошаровість в тон фону. А Чіпборд від ScrapBox Чіпборд ловець снів з крилами Но-162 надав завершеності усій композиції.

















Сподіваюсь, що моя сторінка надихнула Вас, а за тикими класними матеріалами запрошую до магазинів наших спонсорів ScrapBox, Cherrylana designs та Scrapbooking-Ukraine.


Натхнення Вам!

Немає коментарів:

Дописати коментар