14 березня 2015

"КРИЛАТІ ФРАЗИ" - завдання 6 - Весна

 «Очікування весни - це як очікування раю. »
Стівен Кінг. Мизери

  День прекрасний, настрій кайфовий, пурхаєш наче метелик і відчуваєш власну значущість, дивишся навкруги, а навколо  - чисте блакитне небо, таке тепле та ласкаве сонечко, свіжий вітерець, все змінюється, природа змінюється, на душі стає так легко, що хочеться радіти. Таке відчуття, ніби і ти прокидаєшся, з'являється бажання щось змінювати у собі та починати щось нове. Весна прекрасна, адже змінює настрій людей та дає надію на краще.
   Нас завжди вражало саме весняна краса, саме з її приходом починається щось нове, це час змін.
«Весна - це така пора року, коли дуже добре починати щось нове. »
Харукі Муракамі. Норвезький ліс

«Буває, щось не клеїться, погано виходить, і в той же час відчуваєш щось хороше. Згадаєш про хороше і розумієш: це весна. » Михайло Пришвін
Обов'язковий елемент цього завдання - ВЕСНА.
Пропонуємо вам надихнутися саме весною, її красою, теплом та ніжністю, її квітами та птахами, та показати нам як її бачите саме ви.


Ось яку красу підготували для вас наші запрошені дизайнери:

Шоколадница "Весенний лес"
Вдохновилась пробуждающимся лесом, который привлекает свежестью красок и дарит весеннее радостное настроение. Щебечущие птицы, молодая зелень крошечных листиков и первые нежные цветы среди тающего снега приветствуют весну.




Моя листівка - це нагадування старовинного друга про своє приязне ставлення. Почуття людини як тендітна квітуча гілочка.

Тут весна - це квіточки, гілочки з бруньками та листочками. Дивлячись на тег, розумієш, що зима минає, тане сніг, біжать струмочки, відчуваєш, що наближається весна! 


                                                    І чудові роботи нашої дизайн-команди:

Маленька дівчинка-весняночка (12 см) з нетерпінням чекає приліту пташечок - ось яку затишну хатинку приготувала їм:

Тендітна листівочка з пташечкою, що повернулася з теплих країн, та квітучою гілочкою - символом пробудження природи від довгого зимового сну)

Freedom 

Вот такой домик для чайных пакетиков я сделала в подарок для мамы мужа на 8-е марта)

Весна - найчарівніша пора року, це час коли мрії стають більш реальними!


Люблю, коли весною з промерзлої чорної землі вигулькують перші зелені паростки та розквітають перші квіти! І на моєму балконі знову чути спів пташок! І душа оживає разом з природою! Гарної та щасливої Вам весни!


Я захотіла зробити роботу, де є багато зеленого кольору.. Адже весною все оживає, розпускаються листочки та перші пагінці, перші квіточки...

Спонсори завдання:
А ще - український виробник чіпборда "Вензелик".
Призом цього завдання, володаря якого обере рендом, буде сертифікат на 50 грн
на покупку товарів в магазині 
І ще один подарунок-сюрприз надає Скрап-студія "З Любов'ю"



4 коментарі: