02 червня 2018

Завдання: 3-в-рядок "Геофізика"

Привіт! 
Сьогодні пропонуємо надихнутися наступною наукою - Геофізикою!!
А конкретніше - водою! Вода - це ж і морські хвилі, і гладь озера, і краплинки ранкової роси.. Хм.. Як глибше задуматись, то й тумани, й лід це різні стани води.. Справа за вами)
Надихайтеся, творіть, вигравайте призи!!



Геофі́зика ( земля та  природа) — комплекс наук про фізичні властивості Землі й фізичні процеси, які відбуваються в атмосфері, гідросфері та літосфері під впливом внутрішніх сил Землі й космічних тіл.
Складається з фізики Землі, що об'єднує гравіметрію, земний магнетизм, геоелектрику, сейсмологію, геотермію та радіометрію, фізики водойм і фізики атмосфери.
За іншою схемою геофізика включає розділи: сонячно-земна фізика, фізика атмосфери, гідрофізика і фізика «твердої» Землі, розвідувальна геофізика, промислова геофізика, обчислювальна геофізика.



Отож, представляємо вам наше завдання:

ОЕ - вода.
Додаткові  2 елементи на вибір: риба, мушля, марля, мереживо, бризки.

А тепер надихнемося роботами!

Наш запрошений дизайнер - Альона Шевченко

Всім привіт! Рада вітати читачів АртКлубу :) Дуже вдячна за запрошення і можливість подизайнити для такого цікавого завдання. 
Як тільки я отримала його, одразу зрозуміла, що творити буду щось морське, і море моє неодмінно буде джинсовим. Давно припав до душі набір паперу "Wood denim lace" від Фабрики Декору, тож я зраділа нагоді нарешті його придбати.
 Він і став основою листівки, яку я придумала по завданню. Основний його елемент, воду, я зобразила за допомогою хвиль із мережива і шифоновоих пелюсток, бризок і крапельок із бісеру в шейкері. Як не дивно, пір'їнка теж зображує хвилю. А ще "мокрого" ефекту додала Текстурна паста з кришталевими кульками від ФД. Взагалі листівка майже повністю створена із матеріалів Фабрики Декору: чіпборди Рибки і маленькі Гілочки, Заготовка для шейкера, пудра для ембосингу М'ятна з глітером, аква-спреї Лісова зелень, Авокадо, Блакитна Лагуна (ними фарбувала марлю і шифонові пелюстки), Кварцеві мікси різних відтінків, вже згадана пір'їнка. Маючи такий немаленький і надихаючий творчий арсенал, було важко помістити свої рибно-морські фантазії на одній стороні листівки - тому вона в мене вийшла двосторонньою. І всередині також є цікавинки, які можна буде роздивитись в мене в блозі. З радістю всіх туди запрошую :)  



Тепер роботи нашої команди:

Наше морське завдання мене надихнуло на створення сторінчки - позитивної, яскравої, безтурботної та з відпочинком - все те, що потрібно на морі)
мій рядок: вода (чіпові хвильки)-риба-мушля-бризки
Квіти від магазину IRIS scrap-booking.



Наше цікаве літне завдання надихнуло на створення альтер-букви.
 Мій рядок: марля-мушля-рибка-бризки.
Квіти і велика морська зірка від нашого спонсора - магазину IRIS scrap-booking.





Умови:
• стоврити будь-яку рукодільну роботу, надихнувшись завданнямОбовязково вкажіть, які додаткові елементи ви використали.
(ОЕ - вода.  Додаткові 2 на вибір: риба, мушля, марля, мереживо, бризки)
 додати в пості посилання  та банер нашого завдання;
 додатися в лінки до 02.07.

Нагадаємо про наші чарівні призи, що очікують рендомного щасличвика та запошеного дизайнера:

Фабрика Декору - надає СЕРТИФІКАТ НА 100 ГРН

Iris-Scrapbooking надає 2 набори квітів Dessert на вибір





Деко-Град надає сертифікат на 100,00 грн 





-ЗАВДАННЯ РУКОДІЛЬНЕ -
Чекаємо на ваші роботи до 02.07.2018 року.

Нагадуємо, що призи ми висилаємо по Україні безкоштовно.








1 коментар: