09 листопада 2019

Натхнення до завдання Палітра - Затишний прованс разом з Лєною Рукодільник, Скрапочкою та Фабрикою Декору

Привітики усім!!!

Я, Лєна Рукодільник, знову до Вас з натхненням до нашого завдання "Палітра-Затишний прованс" у вигляді листівки. А допомогли мені у цьому надані матеріали від наших спонсорів: магазинів СкрапочкаФабрика Декору та Магазину Вирубка (_vurybka_)!



О ці лавандові поля, вони манять та надихають. А їх кольорова завжди буде в тренді у всьому). То ж, як би банально не було, проте для цього завдання я все ж таки дістала із своїх запасів набір скраппаперу "Lavender Provence" 20x20см від Фабрика Декору надихнувшись нашою палітрою, створила лавандову листівку. Неймовірний чіпборд від Скрапочки "Рамка ажурна" підкреслив усю композицію, а вирубка "Відріз мережива" від нашого майбутнього спонсора СП Батл - Планер VS Вічний календар Магазину Вирубка - додала ажурності листівці.








Нагадую про равила:
Ваша робота має бути новою і нецифровою. У Вашому пості має бути банер і посилання на завдання. Максимальна кількість завдань, в яких ви можете брати участь - це п'ять. В завданнях з схожою темою чи обов'язковими елементами брати участі не можна. Доставка призів за кордон за рахунок переможця. 

З вами були Лєна РукодільникСкрапочка та Фабрика Декору
Натхнення Вам!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар