17 грудня 2019

Скрапфішки. МК та лайфхаки від Олени Базюк, Лавка Совушки, Скрапбокс та Cherrylana designs

Привіт)
Сьогодні з вами  Олена Базюк і хочу вам показати невеличкі лайфхаки 
чи міні МК декількох варіантів 
фішок чи кабошонів і як їх  можна зробити) 
І робити я це буду разом з нашими спонсорами -  
магазином  Лавка Совушки, ScrapBox  і  Cherrylana designs
Для вас зробила коротеньке відео по цих МК і 
більш змістовно описала кожен з варіантів.
Надіюсь вам буде цікаво і ви зможете щось використати і для своїх робіт)


І  так, варіант 1  - фішки з натурального корку. 
Звичайний натуральний винний корок ріжемо на круги товщиною приблизно 5 мм. І тут може бути декілька способів декорування - кракелюр, штампування та декупаж (останні можна покрити глоссі або тим же ж кракелюром, чи лаком для декупажу - Клей-лак «Glossy-ефект» знайдете в магазині Лавка Совушки, а також  Клей "Універсальний 100" . Зі штампів обрала Штамп "Текст з печаткою" та Штамп "Листок півонії"Штамп "Лист півонії" від Cherrylana designs .

Варіант 2 -  фішки з гудзиків, або гудзики і декупаж) 
Напевно у всіх в "бабусиній скрині" знайдуться старі гудзички, яким можна надати нове життя, а саме задекупажити їх) Або обрати гудзики  в магазині Лавка СовушкиТаким же ж методом можна задекорувати і старі значки, і залишки чіпборду (набір кружків від ScrapBox), наклеївши серветку зверху на них і також покривши глоссі, кракелюром чи лаком для декупажу).  

Варіант 3 - фішки чи кабошони зі скраппаперу) 
Класний варіант, бо має багато способів застосування. Обраний  і вирізаний по формі принт скраппаперу покрити клеєм-глоссі до повного висихання і цю красу ви можете вклеїти в рамку-основу чи під прозорий кабошон, отримавши декоративну міні брошку, або в рамочку-підвіску і у вас буде готова підвіска для закладок в блокнотах. Також  вирізаний по формі принт скраппаперу можна приклеїти на акрилові скельця, залишки чіпборду і покрити клеєм-глоссі до повного висихання. Скраппапір можете обрати в магазині Лавка Совушки в розділі  Папір .

Варіант 4 - обємні вінтажні фішки з кришок)
Отже, беремо пивну кришку і, якщо на ній є фольга, очищаємо її від фольги. Навіть підійде трохи погнута, у нас же вінтажна прикраса) Вирізаємо з обраного нами шматочка скраппаперу коло діаметром 2,5 см.Тонуємо краї кола чорнилами, і так само можна тонувати наповнення для нашого декору. Я обрала дрібну вирубку, металеві шестерні і маленькі чіпборди. Всі елементи наповнення теж тоную. Всі ці елементи вклеюю всередину, можна також зістарити краї кришки алкогольними чорнилами. Для надання більшої декоративності можна залити середину кришки глосі-акцентом або присипати в деяких місцях пудру для ембосингу і запекти (тільки акуратніше, кришка від фена дуже сильно нагрівається). Для тонування я використала чорнила Distress від Tim Holtz, а пудри для ембосингу від магазині Лавка Совушки.

Варіант 5 - чіпборд як фішка)
Навіть з чіпборду чи його залишків можна зробити такий декор. Для прикладу я обрала набір кружків від ScrapBox. Затоновуєте, штампуєте улюбленими штампами, в мене Штамп "Текст з печаткою"  та Штамп "Листок півонії"  від Cherrylana designs, і можете покривати тим же ж глосі-акцентом або залишити так. Таким варіантом чудово вийде задекорувати  Чіпборд набір шестерень  чи  Чіпборд набір "коробочка щастя"  від ScrapBox.

Варіантів ще багато - можна робити і фішки з вишивкою, на глині чи гіпсі, 
обтягувати основу тканиною, а можливо ви ще знаєте якісь нові та цікаві варіанти? 
Діліться своїми ідеями, а можливо маєте бажання зробити МК 
і ми опублікуємо його в нас в Арт клубі) 
Приємного перегляду відео)



Надихайтесь з нами і дякую, що завітали до нас!
Творіть в задоволення!
Ваш Арт Клуб !




Чіпборд набір кружків


Немає коментарів:

Дописати коментар