15 серпня 2018

Завдання: Дошка натхнення "Вишивання"

Привіт, наші творчі бджілки ♥
Середина серпня, ще повноцінні два тижні літа, не прогайте їх! Пропонуємо вам яскраву Дошку натхнення. Впевнені, що знайдите чим надихнутися))

Цікаві факти
Найпоширеніші та найбільш шановані давніми українцями кольори – червоний та чорний. Вони вважалися магічними. Червоний свідчив про життєдайну енергію сонця, кохання, радість землі. Чорний – в жодному разі не колір смерті чи жалоби, як ми звикли вважати, швидше навпаки: пращури наділяли його магією життєвої сили рідної землі, він уособлював безліч таємних знаків і закликів до родючого ґрунту, що забезпечував урожай і достаток. Відповідно, дослідники вважають, що білий колір символізує світло і високодуховність.

З давніх-давен і до сьогодні українці можуть похвалитися більше, ніж сотнею технік виконання вишивки! Таке різноманіття свідчить як про любов пращурів до краси та їх винахідливість, так і про незамінність вишитого одягу на всій території України. Найбільш популярні прийоми: вишивка хрестом та гладдю, бігунок, мережка та ін.

Вважається, що Іван Франко був першим сміливцем, хто пішов на поєднання вишиванки з європейським одягом, який одягнув поверх вишиванки піджак.
З популяризацією вишивки останнім часом, українські модниці знаходять унікальні рішення в оздобленні свого одягу, керуючись етнографічними працями і порадами майстринь прадавньої вишивки.


Завдання

Надихнутися ДОШКОЮ (палітра, настрій, окремі елементи, асоціації)  та створити будь-яку рукодільну роботу. Обов'язково вкажіть чим саме ви надихнулись!

Натхнення

Запрошений дизайнерДаша Довгань


Привіт. Безмежно рада запрошенню у цей чудовий та натхненний блог)) А ще дуже задоволена, що саме на це завдання. Адже вишивку люблю, але давно себе нею не балувала))) от і випала нагода.

По натхненню за цією неймовірно крутою дошкою іменем склалася сторіночка 20на20 (мій улюблений формат на сьогодні) про сезон дачних подорожей))) 

Головними героями моєї сторіночки (звісно після мене))) ) є штампи від чудового спонсора та гарної людини Світлани Cherrylana desings. 

Для фону я обрала штамп шеврон великий, який я використала у якості трафарети для вишивки. Далі додала спреїв - і фон готовий.

Для об'єму композиції я додала сізаль та широке мереживо. Під фото я використала підложку зі скраппаперу, кальки та вишивки. Для основних деталей сторінки я використала два набори штампів від Cherrylana desings - "Піони" (мій улюбленець, ці квіточки завжди доречні, а відтиск виходить з тоненькими лініями) та "Деталі". Піони я розфарбувала акварельними олівцями, а для штампів з набору Деталі (листочки та бабка) я використала техніку гарячого ємбосингу. 

Для завершено стільки роботи я додала тематичний чіп, фонові штампи та акценти у вигляді дропсів.

І можна милуватися роботою))))






Надихайтеся разом з нами.
З вами була Даша.
Щиро дякую спонсору за чудові матеріали. 
Цьомки))))

Цього разу у нас така натхненна тема й  елементи в дошці, що без вишивки не обійшлося.
Вишита пташка з французської книги "Les oiseaux" від Helene Le Berre знайшла собі притулок на невеличкій сумочці власного виробництва ♥


BlackBerry

Вітаю! А я вирішила показати, що із дошки можна взяти не лише назву й тему, а просто палітру і вийшов у мене яскравий соковитий блокнотик)





Наша соковита дошка надихнула на створення сторінки з інжиром.  З дошки взяла не тільки інжир, також  палітру, квіти. Самі квіти від нашого спонсора Магазину товарів для творчості Iris.





Споснори:

Надіємось, що призи від наших спонсорів спонукатимуть вас до активної творчості! 
Запрошені дизайнери гарантовано отримують приз від нашого спонсора.
 (Умовою є лише використання отриманих матеріалів при виготовленні роботи для нашого наступного завдання ;)) 
А решту призів ми розіграємо серед усіх інших учасників за допомогою Randomus. 


Виробник чіпборду - ScrapBox дарує переможцю
подарунок


Магазин товарів для творчості Iris - дарує 2 набори квітів Dessert на вибір




Магазин товарів для скрапбукінгу Scrapbooking-ukraine дарує подарунок



Виробник штампів для скрапбукінгу - Cherrylana designs надає знижку 10% на купівлю штампиків



Правила участі в завданні:

♥ Надихнутися ДОШКОЮ (палітра, настрій, окремі елементи, асоціації)  та створити будь-яку рукодільну роботу. Обов'язково вкажіть чим саме ви надихнулись!; 
♥ написати пост, в якому має бути активне посилання на наш блог та банер завдання; 
♥ додатись в лінки до 15 вересня
♥ за результатами завдання ми розіграємо призи від спонсорів та обиремо ЗД; 
♥ звернутися за призом на протязі 2-х тижнів від дня публікаці результатів завдання.







3 коментарі:

  1. Дівчатка, таке класне завдання і я вишивку обожнюю!!! Дашина, сторінка така крутецька і яскрава, як сама Даша!!! І Маринина сумочка з патшкою, одна милота!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Мариночко, дякую за гарні слова! Обов'язково приєднуйся до нашого завдання!

      Видалити
  2. Девчонки, работы великолепные! Странички, сумочка, блокнотик такое разнообразие и как же все шикарно смотрится:))

    ВідповістиВидалити