01 січня 2020

Наші вітання з Новим Роком!!!

Привіт наші ПЧілочки!
Вітаємо Вас з Новим роком!
У повітрі пахне снігом, ялинками і мандаринами... а в оселях мерехтять вогники, 
вирує запах смаколиків, шампанського...і чути щирий гучний сміх, захоплення діточок, ніби в казці... а ще просто неймовірне щастя в очах з великою надією і впевненістю, що цей рік буде найкращим!
Радісно б'ють куранти і стукають серця в очікуванні чудес, веселе свято виблискує новорічними вогниками, салютами та бризками шампанського. Нехай атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, нехай щастя переповнює думки і почуття, а здоров'я дасть можливість здійснити всі мрії, виконати бажання та реалізувати всі плани. Нехай у вашому житті завжди буде місце любові і новим звершенням! Нехай думки будуть легкими і чистими!
Прийдешній 2020-й — це рік білого металевого Щура (Пацюка)
Це тварина з особливим характером та особливими якостями...
Щур – надзвичайно цілеспрямована тварина. Вона не шукає легких шляхів для досягнення власних цілей. Ще одна властива ознака цих тварин – впертість. Саме тому багато людей цього року не будуть відступати від намічених цілей.
За своєю характеристикою рік Щура (Пацюка) – рік наполегливої праці. 
Щаститиме людям чесним та відданим.  Особливо важливо цього року приділяти якомога більше уваги сім’ї та рідним. Зі всього циклу рік Щура вважається одним із найсприятливіших для того, аби подумати про поповнення у сім’ї.

Зі святом, з Новим роком!

Немає коментарів:

Дописати коментар