16 листопада 2018

Обмін "Чашка і в чашку"

Привіт!!
З кожним днем Різдявно-новорічний дух все яскравіше. То мандаринки в супермаркети завезуть, то новорічний декор несподівано з*явиться на полицях магазину, то гірлянди по місту розвішають, а в якийсь з вечорів натикнешся на запах глінтвейну, а останньою краплею будуть новрічні пісні, що лунатимуть навкруги. 
От і ми не відстаємо))

Оголошуємо 
Обмін "Чашка в чашку"

Так чим обмінюватимемось?
ЧАШКАМИ
(чашка не обов*язково з новорічною тематикою)
А також необхідно напакувати ту чашку  чимось дрідненько-рукодільно-солоденьким. Тим, що й самі б хотіли отримать! Чимось таким, щоб коли отримали вашу чашку заплескали в долоні від радості і посміхалися три дні, згадавши вашу посилочку))

Давайте дарувати радість одни одному ♥




Правила:
♥Написати пост (в блозі чи іншій соцмережі), показавши свою улюблену чашку, можете розказати її історію, як вона у вас з*явилась і як довго вона у вас. Познайомимось з вами і вашими смаками ближче)), тому хто даруватиме вам чашку буде хоч якась підказка про ваші вподобання.
♥ В пості вказати посилання на наш блог (чи інсту) та додати банер. 
За банер в блозі на вашій панельці будемо додатково вдячні!
♥ Додатися в лінки в цьому пості.
♥ Написати нам на пошту листа з назвою "Чашка і вчашку"
В листі вказати вашу повну адресу з індексом, номером телефону і ПІП отримувача (або склад НП). Доставку оплачує відправник.
         
♥ 30 листопада - останній день подачі заявок.
♥ Ми формуємо ланцюжок дарувальників і до 7 грудня розсилаємо усім своїх адресатів. 
♥ Ви знайомитесь з постом свого отримувача, гарненько підбираєте для нього чашку і красу в чашку. Не забувайте, що головною метою є подарувати комусь радість і посмішку! Вкладіть всю душу в цю посилочку)
♥ До 15 грудня відправити посилку і надіслати трек-номер нам на пошту з назвою листа "Трек".
♥ І тут настає чарівний момент - чекаємо свою посилочку, пишемо пост з фото і додаємось в лінки, які будуть у нашому наступному пості присвяченому Обміну "Чашка і в чашку" (згодом додамо тут посилання на цей пост). 
Сподіваємось, що до Нового року в наших домівках з*явиться по новій чашечці і купці милих подаруночків.

*Обмін проходить в межах України, оскільки вартість міжнародних відправлень просто космічна! Не хочемо образити дівчат з інших країн, впевнені, що у ваших країнах також провожять чудові обміни подаруночками)

Правила тільки виглядають довгими, насправді все просто. Якщо виникатимуть питання, пишіть коменти чи звертайтесь до нас в приват в соцмережах.

Всі члени нашої ДК також братимуть участь в цьому обміні, тож компанія має бути теплою і доброзичливою. Долучайтесь, чим нас більше, тим цікавіше!

Насамперед хочемо попросити вас добре зважити чи готові ви купити добрий подаруночок та відправити вчасно, оскільки ми дуже не хочемо когось підводити, а все залежить тільки від вас.  Також хочемо зауважити, що Арт Клуб не ручається за те, що подаруночок вам стовідсотково сподобається, адже смаки і достатки у всіх учасників будуть різними, та й поняття про добросердність у всіх своє. Та хочемо нагадати, що приємно не тільки отримувати подарунки, а й дарувати їх. Отримайте насолоду від нашого Обміну сповна!!

А тепер ще солодке!!
Серед усіх, хто візьме участь в нашому обміні ми розіграємо солодку сюрпризну цукерочку від "Скраппосиденьки". 
Результати цукерки оголосимо тоді, коли всі учасники отримаюсть свої подарунки.







14 коментарів:

  1. Прекрасная идея, девчонки! Постараюсь принять участие)

    ВідповістиВидалити
  2. Прекрасная и неординарная идея для новогоднего обмена! Обдумаю)

    ВідповістиВидалити
  3. Теж прийматиму участь! Чашки просто обожнюю!!! Дякую за такий чудовий обмін, особливо за ідею чашки!

    ВідповістиВидалити
  4. С радостью, присоединяюсь к обмену!!

    ВідповістиВидалити
  5. Класна ідея! дівчата, може, є якийсь список ,що класти в чашку? наприклад, солодке і скрапові дрібнички. якщо щось не поміщається в чашку, можна збоку класти? чи тільки те, що поміщається в чашку?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я точно ще збоку приліплю щось😁😁😁

      Видалити
    2. Можна щось скрапове, а можна й солоденьке)) як вам захочеться!! Думаю, що ніхто не буде проти, якщо ще й біля чашки щось лежатиме)

      Видалити