13 квітня 2018

Натхнення із Scrapbooking-Ukraine та Scrap Box від Флокси

Привіт!
В цей теплий вечір хочу поділитися з вами порцією натхнення. А допомогли у його створенні наші спонсори - Scrapbooking-Ukraine та Scrap Box.

Хто ще не має симпатичного стаканчика для знарядь праці? Я вже маю кілька, і все рівно всі ручки, олівці, пензлики, канцелярські ножики не поміщаються.

 

Основа стаканчику - банка з-під оливок, отак все банально і просто)). Я її обезжирила та зафарбувалля емаллю із спрея, так фарба лягає тонки шаром і швидко сохне. Потім в пригоді став набір паперу Cozy Home від April paper. Кілька аркушів, вирізалок, відштампованих елементів та троянда кольору слонової кістки - ось практично весь рецепт створення практичного декору для робочого столу. 
Цей набір паперу дуже затишний, з ним легко працювати, є активні та пасивні малюнки, спокійна палітра кольорів. Можна створити безліч корисних речей для дому.
Дуже вдячна спонсору Scrapbooking-Ukraine за знайомство з цим скрап-чудом.



 Заголовком зробила надпис Home sweet home - чіпборд від Scrap Box. Попередньо наклеїла його на папір, так його легше було приклеїти вже до основи, адже чіпборд не зовсім просто приклеїти на округлу поверхню.
Чіпбордовий букетик також став окрасою мого стаканчика.


Використані матеріали:


Творіть з нами!
Надихайтеся з Арт Клубом та нашими спонсорами- Scrapbooking-Ukraine та Scrap Box.

2 коментарі: