середа, 3 квітня 2013 р.

Салат Цезар


інгредієнти:
½ невеликого багета - можна вчорашнього
3 ст.л. оливкової олії
2 курячої грудки
1 великий качан салату
трохи пармезану, дрібно натертого.

Для заправки:
2 зубчики часнику
2 великих курячих жовтка
1 ст.л. діжонської гірчиці
2 ст.л. лимонного соку
3 ст.л. оливкової олії
сіль і мелений перець за смаком

Приготування:

1. Багет нарізаємо на кубики із стороною 1,5 см. На деко наливаємо 2 ст.л. оливкової олії, кладемо шматочки багета і перемішуємо так, щоб масло покрило всі кубики. Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо близько 8-10 хвилин.
2. Куряче філе обсмажуємо.
3. Готуємо заправку. Часник тремо на дуже дрібній тертці. Кладемо в миску, додаємо жовтки, гірчицю, лимонний сік. Солимо і перчимо, добре перемішуємо. Безперервно збиваючи вінчиком, тонкою цівкою вливаємо 3 ст.л. оливкової олії.
4. Всі інгредієнти змішуємо, поливаємо заправкою.

Натхнення вам та смачного!!!



1 коментар:

  1. Салат обалденный)))) Мой любимый.....но я не классический делаю, а еще с беконом.
    И мой совет добавлять в соус (заправку) немного пармезана и все миксером (блендер) перемешать. А, крутоны (сухарики) делать в духовке без масла, а когда они немного подсохнут, взять оливковое масло выдавить чеснок и смазать кисточкой сухарики( только что-бы сам чеснок не попадал на сухарик). И оставить еще немного в духовке. Поверьте такой смакоты вы еще не ели. Приятного аппетита)))

    ВідповістиВидалити