вівторок, 9 квітня 2013 р.

Вершковий десерт з Baileys



Інгредієнти: (4 порції)
-1 / 4 склянки гарячої води
-1 / 4 чашки розплавленого шоколаду
-1 / 4 чашки Baileys
-1 Столова ложка цукру
-2 Чашки сиру маскарпоне
-18 Бісквітних паличок (можна спекти або купити, ідеально підійде готовий бісквіт для тірамісу)

Приготування:
1. Змішати Baileys з сиром і цукром за допомогою міксера, маса повинна вийти однорідною
2. Потім змішати розплавлений шоколад з водою, коли вийде рідка шоколадна субстанція, просочіть нею готові бісквітні палички.
3. Тепер можна приступати до укладання шарів, спочатку викладіть просочений бісквіт, потім вершкову масу і повторити поки не заповните стакан або креманку, зверху покрийте сиром і можете прикрасити зефіркамі, маршмелоу або тертим шоколадом.
4. Поставити охолодитися в холодильник на годину і десерт готовий.

Смачного!!!

2 коментарі:

  1. мммммммммммммм..... как аппетитно выглядит......... это хочется есть уже сразу ...слизывать с монитора....

    ВідповістиВидалити
  2. Какая вкуснятина! Маскарпоне, бейлиз... ах!Все, что я люблю!)))

    ВідповістиВидалити