18 квітня 2013

Сніданок з Арт Клубом )


Хрусткі бутерброди з моцарелою і копченим лососем (кростіні)

інгредієнти:
копчений лосось
свіжа моцарелла
Свіжий багет
Оливкова олія - 1 столова ложка
Мед - 1 чайна ложка
Соєвий соус - 2 чайних ложки
Часниковий порошок - 1 чайна ложка
Зелена цибуля - 2 столових ложки

Приготування:
1. Хліб наріжте і змастіть його оливковою олією. Обсмажте в духовці до хрусткої скоринки. На кожен шматок багета викладіть слайс моцарели і лосося (розмір на Ваш розсуд).
2. У мисці змішайте мед, соєвий соус і часниковий порошок.
3. Збризніть цією сумішшю кожен бутерброд, присипте нарізаною зеленою цибулею і подавайте.





Сирна кава

інгредієнти:
Молоко коров'яче - 70 мл
щіпка солі
Кава мелена- 1 ч.л.
Цукрова пудра - 1 ч.л
Вода проста 60 мл
Сир плавлений "Янтар" - 45 г



Рецепт приготування:
Закип'ятити молоко, я зробила це у великій чашці в мікрохвилівці. Додати сир і щіпку солі, інтенсивно розмішати - розчиняється сир дуже добре. Заварити каву, як звичайно. Вилити її в молоко, додати цукрову пудру, розчинити її і розлити по чашках. Кава виходить густою, з насичено-вершковим смаком.


СМАЧНОГО ВАМ СНІДАНКУ!!!

3 коментарі:

  1. бутерброди просто мняма!!!
    а кава ... це шось нове! тре спробувати :)
    дякую за сніданкові ідеї! :)

    ВідповістиВидалити
  2. а, такие бутеры просто находка! А кофе такой даже сложно представить на вкус!

    ВідповістиВидалити
  3. мммм...бутербродики чудо...ы кава...я каву не люблю.але мый коханий...гурман цієї страви... треба йому приготувати....

    ВідповістиВидалити