середа, 17 квітня 2013 р.

Часникові булочки


інгредієнти:

Для тіста:
борошно - 1,5 скл
тепла вода - 1/2 скл (1 ст ложка)
дріжджі - 1/2 ст.л
сіль - 1 ч.л.
цукор - 1 ч.л.
оливкова олія - ​​1 ст.л. (1 ч ложка)

Для начинки:
солоне масло - 6 ст.л.
тертий часник - 2 ст.л.
рубані листя коріандру - 2 ст.л.

Приготування:

1. Змішати борошно, дріжджі, теплу воду, сіль і цукор разом. Розімніть тісто і накрийте миску плівкою. Додати масло і продовжувати місити кінчиками пальців (4-5 хвилин), поки тісто не буде пружинити при натисканні.

2. Загорнути тісто в плівку і дати піднятися в два рази, залишивши миску в теплому місці на 45 хвилин. Між тим, змішайте всі інгредієнти для часникової начинки.

3. Промазати оливковою олією форму для випічки або деко. Місця повинно вистачити на 8 булок. Присипати стіл борошном. Дістати тісто і розділити його на 2 рівні частини.

4. Розкачати 1 частину тіста в прямокутник товщиною в 0,5 см. Викласти приблизно 2 столові ложки часникової начинки на розкатане тісто.

5. Загорнути начинку в рулет. Розрізати рулет на 4 рівні частини.
Викласти булочки (розрізом вгору) у форму для випічки.

6. Полити рулети невеликою кількістю молока. Часник, що залишився викласти на верхівки булочок. Так само рулети можна посипати насінням кунжуту. Залиште булочки піднятися ще на 20 хвилин.

7. Тим часом нагріти духовку до 180C. Випікати близько 30-35 хвилин, до золотисто-коричневого кольору.



СМАЧНОГО!!!

2 коментарі:

  1. Здається щось смачненьке - спробую на вихідних зробити. Такавипічка дуже смакує до якоїсь овочевої зупки :)

    ВідповістиВидалити
  2. Пробувала - дякую за рецепт. Пішли булочки на УРА

    ВідповістиВидалити