27 лютого 2013

А може разом схуднемо?


Скоро весна ! А через два місяці буде вже майже літо! А до літа потрібно підготуватися. щоб було не соромно роздягтися на озері, чи на морі ))) Пропоную привести себе в порядок і насамперед схуднути!!! Як це все буде виглядати? До пятниці зважуєм усі за і проти, чи потрібно вам худнити і чи готові ви до цього. А в пятницю (1 березня) важимось і пишемо пост в своєму блозі з посиланням  на арт клуб. В пості простим текстом пишете скільки важите зараз, до якої ваги хочете схуднути, та за якою системою збираєтесь худнути. Протягом проекту оформляти пости можна будь-як, як вам зручніше. Можна розміщувати фото з даними  ваги. Можна робити скрап сторінки з фотографій. Можна оформляти проект в форматі смеш-бук. Можна просто списком писати на скільки схудла протягом тижня, що робила для того, щоб схуднути і т.д. і т.п. Ще варіант, робити мотиваційні сторінки щоб активізувати себе та інших (які показуємо в блозі, щоб надихнути інших). Хто бажає, в пятницю стартуємо? Чому саме в пятницю? А тому, що на вихідних ми завжди найбільше їмо (ходимо  гості, до нас приходять гості). І якщо ви на вихідних набирете кілька лишніх грамів, у вас і нас ))) є час до пятниці їх скинути ))) Щотижня по пятницях звітуємо про свої успіхи. Хто зі мною? 
Хто все ж наважиться попрацювати над собою - до пятниці і протягом усієї пятниці  Повторюсь: важимось і пишемо пост в своєму блозі з посиланням  на арт клуб. В пості простим текстом пишете скільки важите зараз, до якої ваги хочете схуднути, та за якою системою збираєтесь худнути. Посилання на свої старти залишаєте в коментарях  до цього посту.

P.S. а я для натхнення  опублікую кілька статей на тему схуднення, щоб вас і себе надихнути і мотивувати.
Зараз моя вага 65 кг. Хочу повернутися до своєї рідної ))) ваги 50 кг. Скільки часу на це потрачу не знаю, але вже приблизно знаю що і як буду робити ))) про це поділюсь наступного разу )))

усім бажаю натхнення!!! ви найкращі!!!


3 коментарі: