Інгредієнти:
-Чверть чайної ложки солі
-Ванільного цукру - половина пакетика
-Половина чайної ложки розпушувача
-Один яєчний жовток
-65 Грам горіхів
-130 Грам цукрової пудри / цукру
-200 Грам масла
-350 Грам борошна
-Одне яйце
Всі заздалегідь підготовлені інгредієнти, за винятком тільки борошна, горіхів і жовтка, акуратно скласти в невелику миску, міксером ретельно збивати близько п'яти хвилин до повного розчинення цукру. Обережно всипати борошно, швиденько замісити тісто, в холодильнику охолодити його. Приготовлене тісто необхідно розкатати на столі, трохи посипати борошном, в пласт товщиною шість-сім міліметрів. Формочкою вирізати невеликі кола, в центрі зробити невеликі дірочки по два сантиметри в діаметрі. Підготовлені кільця викласти на деко і прибрати на 20 хвилин у морозилку. Досить дрібно нарізані горіхи, підсмажити в духовці близько десяти хвилин при температурі 180 градусів. Кільця з тіста рясно змастити жовтком, посипати зверху подрібненими горіхами. Випікати кільця з горішками необхідно при температурі 200 градусів близько дванадцяти хвилин, при цьому, сильно не підрум'янюючи їх. Смачного і прийємного чайювання!!!
мммм...це ж шкільне печиво!
ВідповістиВидалитиДякую за рецепт та спогади! :-)
)))
ВідповістиВидалитимммм....смакота!
ВідповістиВидалити