27 жовтня 2014

"Моя країна" - завдання №2 - "Будинок-стіна в Одесі"

Вітаємо, наші любі читачі та гості нашого блогу!
Ми продовжуємо подорож чарівними закапелками нашої країни! Нам дуже приємно, що вам сподобалась ідея нашої подорожі. Сподіваємось, ви вирушите з нами далі!
Тож, сьогодні ми з вами погостюємо в чудовому, колоритному, курортному місті - Одеса!
Але підемо ми з вами не до величного Одеського Оперного театру, не до  відомого пам"ятника Дюку, та навіть не на "Привоз"))

Ми вирушимо  за адресою Воронцовский провулок 4.
Не кожен гість, та навіть мешканець міста Одеси знає, що за цією адресою знаходиться найнезвичайніший та, навіть, містичний будинок міста. На перший погляд це звичайний, старенький будинок, але...


Якщо трохи пройти та подивитись на нього з боку... Так, так - ваші очі вас не обманюють - будинок дійсно плаский, ніби від нього залишилась тільки фасадна стіна! Цей будинок також називають Будинок-стіна.
Але як? Як, спитаєте ви, в такому будинку можуть жити люди?!? Так це досить важко уявити, але фіранки, квіти на вікнах натякають на наявність мешканців у цьому домі!

Насправді, секрет дуже простий - будинок має трикутну форму і задня стінка одразу прилягає до фасадної. Історія говорить, що під час будівництва будинку ще в період царської Росії, не вистачило коштів на завершення будівництва, от і вирішили звести дві стіни разом.

Знайти цей будинок в Одесі ви зможете в кінці Приморського бульвару, позаду Воронцовського палацу, в кварталі від пам"ятника Дюку. 

Сподіваємось, вам сподобалась та зацікавила наша міні-екскурсія Одесою і ви, надихнувшись, готові творити з нами! 
Подробнее:http://www.nice-places.com/articles/ukraine/odessa/64.htmСподіваемось вам сподобалась та здивувала наша маленька єкскурсія Одесою.  лорппорц

Пропонуємо вам виконати роботу в будь-якій рукодільній техниці, обравши одну з умов:


1. Виконати "пласку" роботу - це може бути шоколадниця, пласка коробочка, шедоу-бокс, тощо). НЕ приймаються альбоми-блокноти і таке інше)
2. Виконати роботу, в якій буде використано "цегляна стіна" - будь-то штамп, маска, трафарет, чи принт на папері або тканині;
3. Виконати роботу із зображенням будиночка.
4. Виконати роботу з віконцями та/або дверима.

А ось що зробили наші дизайнери, надихнувшись цікавим будинком:
Сіправська Надія
Я зробила листівку, виконавши три умови із завдання: листівка плоска, застосувала маску - цегляна стіна і використала чіпборд - будиночок.

У мене вийшла доволі не стандартна чоловіча листівка з пайєтками! Виконала умову другу і зробила за допомогою трафарета та текстурної пасти таку цегляну стіну)


 Новорічна листівка з використанням чипборду, фарби, мережива, дерев`яних намистин, гессо, вощеного шнура, мікробісера, емалевих крапель. За обов`язкову умову взяла зображення будинка.



Я зробила листівку в стилі стімпанк. Використала обов"язкову умову "цегляна стіна". Цеглинки вирізала з плотного паперу.
 

Мій кулінарничок) Моя умова - використані віконце та дверцята в зображенні =)



Спонсором завдань серії "Моя країна" виступає український виробник чіпборда "Вензелик".
Призом цього завдання, володаря якого обере рендом, буде
сертифікат на 50 гривень
на покупку товарів в магазині
 спонсора "Вензелик"

Не забувайте про банер завдання у ваших постах!

Чекаємо на ваші роботи до 23.11.14

5 коментарів:

  1. Здраствуйте, у меня вопросик, можно присоединиться если пропустила первое задание?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, звісно що можна! Це не марафон, а просто серія завдань)

      Видалити
    2. Здорово, а то у меня сразу мысля появилась, что я хочу сделать)

      Видалити
  2. Доброго дня! Скажіть, будь ласка, а якщо будиночок (або будиночки) будуть вирізані ножами на машинці, таку роботу приймете?

    ВідповістиВидалити