01 березня 2013

Худнемо разом . Старт.



З першим днем весни!!!! Хоча погода  у нас не надто радіє цьому, у нас дощ (( а у вас?
Як і обіцяла з першого березня починаємо разом худнути, усі бажаючі можуть приєднатися на будь-якому етапі проекту.
Отже, на сьогоднішній день моя вага 65 кг, для мене це багато оскільки протягом всього життя моя вага коливалася від 47 до 52 кг. А поправилась я тому що, народивши другу дитину я ще не встигла повернутися до своєї ваги як знову завагітніла. і почала знову набирати вагу. Таким чином кілограми, які я не встигла скинути залишилися на мені.
А кілька тижнів тому до мене завітали дві мої страі подруги, які теж зараз в декреті. І що я помітила (насправді вони самі наголосили на цьому) що я худіша і краще виглядаю за них., і це була правда. І чесно кажучи мене їхній вигляд здивував тому що, у них вільного часу більше і можливостей слідкувати за собою більше. У них по одній дитині, вони нігде не працюють уних немає жодного хоббі, і хатніми справами вони не займаються, бо мають домробітницю. А ще прийшов кум трохи мене розважити, так як я в силу обставин рідко виходжу в люди. І за келихом вина він згадав як чотири роки назад ми з ним гуляли в центрі Львова (це був мій день народження) ми ходили, гуляли чекали на мого чоловіка, який мав підїхати з роботи і приєднатися до нас. А згадав  він про це тому що я тоді розкішно виглядала і на мене перехожі мужчини витріщалися, а кумові тоді це дуже сподобалося. І він запитав мене чому я зараз не виглядаю так само як тоді? Я йому відповіла що це дурне питання, бо з трьома дітьми виглядати краще посто не можливо. На що він відповів: Неможливого не буває! якщо ти з трьома дітьми знаходиш час на хоббі то знайдеш час на себе, просто ти не хочеш!  
А він првий!!! І я прийняла рішення здивувати його своїх подруг і себе))) і з сьогоднішнього дня починаю приводити себе в порядок.
Я вже згадувала вище що моя вага на сьогодні 65 кг.  Планую до 1 липня скинути 15 кг. 
Я ніколи не сиділа на жодних дієтах, завжди худла з допомогою активного способу життя та правильного харчування. Цього разу мій спосіб буде не змінним.
Найголовніше: я буду менше їсти. Також буду робити щоденну зарядку основними вправами будуть - присідання, прес, вправи з гантелями.
Наразі все. Що і як я робила і результат  читайте наступного тижня в моєму звіті.

Поки писала пост до мене вже приєдналася  ira про її старт в проекті читайте в її блозі

Натхнення вам та вдалого дня!!!

14 коментарів:

  1. Ох, як я 3а3дрю твоїй рішучості і силі волі. Мені теж потрібно скинути після народжуання, десь 10 кг і все б встало на свої містя, особливо гардеробчик. Але ж як я житиму бе3 пундиків всіляких і шоколадок ((( Ось це мені і 3аважає наважитись. Якийсь психологічний барєр. (((( А тобі сил і підтримки ві рідних, бо це теж важливо!!!

    ВідповістиВидалити
  2. я зїдаю плитку шоколаду на ніч ))) якщо немає шоколаду тоді скляка молока і як мінімум три пряники )) ціле життя скільки себе памятаю так завершувала свій день ))) цього разу мабуть потрібно буде відмовитися від такого задоволення ))) не знаю чи зможу )))

    ВідповістиВидалити
  3. і я до вас приєднуюсь:)
    http://blognoteb.blogspot.com/2013/03/artclubua.html

    ВідповістиВидалити
  4. Ось і приводжу себе трохи до ладу )) Так само зменьшую порції їжі, побільше салатиків та рідини. І почала робити зарядку: прес, присідання, вправи на розтягування (десь хвилин 20 на день). Правду кажучі, стала себе краще почувати. Ну і кілька килограмів скинула ))

    ВідповістиВидалити
  5. девушки, не надо отказываться от шоколада, любые лишения себя приведут к тому, что однажды вы съедите 3 шоколадки на ночь.
    Лучше всю "вредную" еду есть до 12 дня (до вечера все равно расходуете ее), а молочный шоколад заменить на черный горький, много его не съедите, а настроение будет хорошим.
    Сужу по своему опыту, мне просто отказаться от жареного блинчика на ночь, если я знаю, что рано с утра я его съем, и он мне не повредит:)

    ВідповістиВидалити
  6. Правильне збалансоване харчування виключає смажені речі, навіть якщо їх їсти зранку то смажене воно і в Африці смажете. )))) Мені допомагає саме збалансоване харчування, і до тортиків і кексиків не тягне більше ані вдень ані вночі. Вже не один місяць.
    Я також чекаю весни... Вже дочекалась, і сьогодні у нас просто НАДЗВИЧАЙНО ВЕСНЯНО-СОНЯЧНИЙ ДЕНЬ, аби вставати разом з сонечком і йти на враннішній прохід на свіжому повітрі. Не знаю як вам, але мені цього бракує.

    Бажаю всім успіху! В першу чергу перебудуємо мишлення і ЛЮБИМО СЕБЕ!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Круто! Не уверена в себе, но попробую присоединиться. Мой рацион не очень вредный :) Нужно упражнения ввести :)

    ВідповістиВидалити
  8. Оце правильно! Я теж худну!
    Бо теж маю зайву вагу, через вагітність.
    Поки без особливих вправ.
    Менше ім, багато п'ю, а після 18.00 взагалі не вживаю ііжі. За тиждень -1кг :-)
    Так радісно :)

    ВідповістиВидалити
  9. Ох, дівчатка! Які ви молодці.. у мене така сама проблема, ще в грудні за тиждень десь взялися додаткові 5 кг ваги і тримаються вже другий місяць. При цьому я танцюю, майже щовечора роблю гімнастичні вправи і правильно харчуюся. Для того, щоб схуднути, мені взагалі потрібно не їсти.. і більше спати )) Вчора ходила до лікаря і виявилося, що це через мою хвору печінку стався якийсь гормональний збій.. Тож я з вами. Починаю лікування і трохи скорегую свій раціон - весна, буде більше свіжих овочів, які я обожнюю ))

    ВідповістиВидалити
  10. http://o4umelyelapki.blogspot.com/2013/03/blog-post.html

    ВідповістиВидалити
  11. А не забагато кг за такий короткий час? Як на мене то і 7 було б достатньо, а до зими ще 7.
    Ех.... і мені треба скинути кілька кг, та й вправи поробити, щоб м"язи спини укріпити....

    ВідповістиВидалити
  12. це просто бажання, а як вийде будемо бачити ))

    ВідповістиВидалити
  13. Я тоже уже присоединилась к вам))) Хотя и я питадлась вроде бы правильно и старалась не есть поздно...Хотя, что тут греха таить - прибегаешь с работы часов в 9-10 вечера, есть хочется (на работе есть не могу, только что-то перехватываю - печенье с кофем и т.д.) Что быстрее всего сделать? Макароны. Пока переодеваешься, моешься-умываешься - они и готовы. Зима, горяченького хочется. Вот и набираются лишние кг. А как стресс нагрянет, так и тянет что-то пожевать....печенюшки, шоколадки, а потом сладкое чем-нибудь солененьким заесть...Покопалась в инете...нашла курс ...рекомендую, кому будет интересно. Мне помогло http://records.v-class.ru/?cid=5660426215811453121

    ВідповістиВидалити
  14. ГаРа дякую ) успіхів в досягненні цілі )))

    ВідповістиВидалити