14 березня 2013

Як мислять успішні люди



Успішна людина ставить мету і йде до неї, дисциплінуючи себе. Наш мозок це унікальне створіння, він здатен творити дива, важливо вірити, що немає неможливого.

Щоб стати успішним потрібно контролювати себе щоденно, запитуючи, що я зробив сьогодні, щоб наблизитись до мети – стара істина, але це істина, варто спробувати… успіх на 20% залежить від навичок і на 80% від стратегії.
Важливо не кількість коштів, а план дій, хороша ідея і бажання змінити життя на краще. Якщо ви живете погано, то це вас влаштовує, ви ще не бажаєте змінити оточуючий світ.
Успішний притягує успішного. Спілкуйтесь з тими від кого можна почерпнути інформацію для власного досвіду, пийте з тої криниці, що вам смакує.
Не забувайте, що весь час ниючи про погане життя ми його просто витрачаємо на ниття, а життя коротке і його потяг може пройти мимо вашого вікна, так і не навчивши вас радіти, долати труднощі. Будьте Діогеном і Македонським одночасно: радійте діжці, але прагніть завоювати світ – це формула щастя
Кожна людина приходить у цей світ, щоб довести свою значимість і кожна цінна!!! Повірте в себе, ви покликані жити краще!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар