15 травня 2018

Завдання: Дошка натхнення "Ткацтво"

Привіт, наші творчі бджілки!!

Цього разу у нас ніжна-ніжна Дошка натхнень, яку просто не можна оминути увагою))


Цікаві факти
Людина живе в оточенні краси і різнобарвності, витонченості форм природи, уміє бачити красу в навколишньому світі і сама творить предмети краси.

Художнє узорне ткацтво на Україні поширене з давніх-давен.
Різноманітні предмети декоративно-ужиткового призначення ткали вручну на саморобному верстаті з льняної, конопляної чи вовняної пряжі. Візерунки тканин створювались у процесі переплетення ниток основи та піткання різнобарвної або однобарвної пряжі, внаслідок чого майстри досягали колірних і фактурних ефектів.

Народне декоративно прикладне мистецтво втілює в собі талант народу, його мудрість, розуміння краси і добра, його життєствердне світобачення. Воно нерозривно поєднане з магічно-обрядовою і господарською діяльністю людини.



Завдання

Надихнутися ДОШКОЮ (палітра, настрій, окремі елементи, асоціації)  та створити будь-яку рукодільну роботу. Обов'язково вкажіть чим саме ви надихнулись!

Натхнення

Робота Запрошеного дизайнера - Олесі Федорченко

Доброго дня, друзі! Мене звати Олеся Федорченко, і мені випала честь сьогодні вас надихати! Дуже дякую АртКлубу за запрошення, мені дуже приємно попрацювати разом)))) Надихнувшись тематикою завдання та елементами гудзики і хризантеми я вирішила створити конверт для грошового подарунку на весілля в стилі прованс. Зараз саме сезон і в мене дві подруги виходять заміж, то ж треба підготуватися))) Робота вийшла дуже ніжною та пишною завдяки використанню в ній білого гіпюру, вишитих листочків та вивязаних квітів. А штампи ТМ Cherrylana designs - набір "Гілочки", напис "С днем свадьбы", хризантема допомогли доповнити композицію. Дуже дякую, ще раз, за запрошення! Бажаю гарного настрою та натхнення на створення шедеврів!))





Роботи нашої ДК:

BlackBerry
Вітаю! Така прекрасна й ніжна дошка натхнення навіяла мені квітковий настрій і на однму диханні створились дві листівки, майже близнючки





Флокса (Марина)
Із дошки я запозичила палітру (рожевий та мятний) і гудзички.
Дршка надзвичайно ніжна й мила ♥





Юлія Дудник
З нашої ніжної дошки взяла тканину, нитки, кольори і квіти. До завдання в мене вийшла маленька повітряна кулька, бо майже кожного ранку і вечора вони літають повз мого будинку і надихають мене. Прикрасила кульку квітами від нашого спонсора IRIS.





Споснори:

Надіємось, що призи від наших спонсорів спонукатимуть вас до активної творчості! 
Запрошені дизайнери гарантовано отримують приз від нашого спонсора.
 (Умовою є лише використання отриманих матеріалів при виготовленні роботи для нашого наступного завдання ;)) 
А решту призів ми розіграємо серед усіх інших учасників за допомогою Randomus. 

Виробник штампів для скрапбукінгу - Cherrylana designs дарує
сертифікат на 100 грн

Виробник чіпборду - ScrapBox дарує переможцю

СЕРТИФІКАТ НА 70 грн


Магазин товарів для творчості Iris - дарує 2 набори квітів Dessert на вибір




Магазин товарів для скрапбукінгу Scrapbooking-ukraine дарує подарунок



Правила участі в завданні:

♥ Надихнутися ДОШКОЮ (палітра, настрій, окремі елементи, асоціації)  та створити будь-яку рукодільну роботу. Обов'язково вкажіть чим саме ви надихнулись!; 
♥ написати пост, в якому має бути активне посилання на наш блог та банер завдання; 
♥ додатись в лінки до 15 червня

♥ за результатами завдання ми розіграємо призи від спонсорів та обиремо ЗД; 


♥ звернутися за призом на протязі 2-х тижнів від дня публікаці результатів завдання.







2 коментарі:

  1. Здравствуйте! прекрасный баннер, особенно цвет вдохновляет))) скажите, пожалуйста, можно ли паралельно опубликовать свою работу в Инстаграмме для участия в других конкурсах и в своем Блоге, добавив линк?) ой, кстати, впервые будут участвовать через Блог..)

    ВідповістиВидалити