09 жовтня 2016

Готуємо! Соте

Вітаю вас, кухарі, читачі і просто всі!
На зв`язку Gyravlick)
Сьогодні спробую  розповісти вам про ще один рецепт! Він з мого дитинства. Цю страву я спробувала у своєї тітки. Вона нам збрехала, що це гриби))))))))))))) Ми повірили! 
А насправді готувати будемо всього з трьох компонентів!

_________________________________________________________________________________
РЕЦЕПТ

СОТЕ

 Інгрідієнти: 
Баклажан: 1 200 кг
Цибуля:  400 г
Морква: 500 г 
Час: 45 хвилин
Калорійність: висока)
 ____________________________________________________________________________

Для економїї часу нарізаємо баклажани за допомогою техніки жульєн.
Цибулю напівкільцями
 Моркву натираємо на крупну терку

На розігрій на середньму вогні сковороді піджарюємо баклажани (олії треба багато, баклажани її люблять), викладаємо на тарілку чи в миску (можна на паперові рушники) .

Далі в тій же  сковороді піджарюємо до золотавого кольору цибулю та моркву.

 Додаємо туди баклажани, гарненько перемішуємо, солимо.
 Хвилин 5 (в залежності від посуду, в якому ви готуєте) і наше соте готове. Воно насправді нагудує гриби, а в дитинстві тьотя додавала грибну Галіну Бланку (пам`ятаєте ті кубики?). Зараз вправні господині готують натуральні грибні та інші кубики з бульону,  а раніше...
 Таку закуску можна їсти як салат, а також дуже смачно мастити на хліб.
Смачного!

4 коментарі: