01 травня 2015

Натхнення від спонсора - Фабрика декору - Огляд спреїв та МК.

Привіт всім рукодільницям. Сьогодні ми знову будемо Вас знайомити з товарами нашого спонсора - Фабрика Декору. А також покажемо оригінальні застосування цих матеріалів.
На цей раз черга дійшла до спреїв... У Фабрики Декору є чотири види спреїв, а саме: аква спреї, спреї металік , перламутрові та нові  - хамелеон .

А я, Катя розпочинаю свій огляд по спреях. І одразу покажу міні-майстер клас та таки незвичайне застосування спреїв.
Зараз з подорожчанням матеріалів багато майстринь почали задумуватись, де ж можна зекономити.. Я пропоную вам подивитись, як можна зробити власноруч квіточки за допомогою спреїв.
Для початку нам знадобиться: заготовки для квіточок вирізані з паперу щільністю не менше як 250 мг. (шаблони можна завантажити з інтернету або ж вирізати власноруч.), ємність з водою, тичинки, та власне самі спреї саме тих кольорів, яких ви хочете зробити.
Для своїх квітів я обрала три кольори два аква спреї аквамарин і лаванда та спрей металік кориця з бронзою.


Заготовочки змочуємо в воді та по краю майбутньої квіточки промокуємо спреєм. 


Такі ж дії ми проводимо і з іншими кольорами.



Ось такі кольори в нас получились. Розкладаємо їх, щоб підсохли.

Як тільки наші майбутні квіточки трішки підсохли, ми зминаємо кожну пелюсточку.


Формуємо майбутню квіточку


В серединку пропихаємо тичинки


Знову трішки змочуємо і формуємо квіточки. Ось що у нас має получитись...


Даємо квіточкам висохнути та для ефектності та перламутрового ефекту бризгаємо перламутровим спреєм - біла перлинка. Та милуємось своїми власноруч зробленими квітами.




А для натхнення роботи, де я використала такі ж квіти зі спреїв Фабрики декору.






--------------------------------------------------------------
 Роботи дизайнерів:
 Скрап-страничка, фон сделан с нуля (использованные материалы:
Аква спрей "Английская роза" и "Чувственно-розовый", жемчужного спрей "Сизый", розовые брызги - это Деко Акрил "Английская роза", трафарет "Циферблаты", биссер приклеен на Медиум акриловый "Прозрачный"

 


Мені захотілося проекспериментувати із спреями Фабрики декору на різноманітних поверхнях та в різних стилях. Адже коли ми говоримо про спреї чи фарби, то нам найчастіше бачиться стиль мікс-медіа. А я спробувала використати їх в такому строгому стилі як Clean and Simple))) І у мене вийшло таке тріо:


Принцип створення усюди майже однаковий: я наносила два різні спреї через маску. Доповнювала листівки дерев'яними мотивуючими написами, вирубкою, штампами та дотсами










Також матеріали від Фабрики декору допомогли мені у створені такої сторінки про моє читання Стуса ще в інституті. Використовувала я Медиум акриловый. ЧерныйАква-спрей "Голубые мечты"Аква-спрей "Солнечное утро"Аква-спрей "Черная ночь"


Медіум я нанесла рельєфною лопаткою та розрівняла. Поки від ще не застиг, накапала на нього спреї. 

Ось такі рівчаки я отримала. Додала ще зверху декілька чорних крапель.


За допомогою тих самих спреїв пофарбувала залишки від чіпборду, вони стануть чудовим фоном для моїх фото( я така господиня, що у мене нічого не пропадає, все використовую!)


Додала зовсім трохи декору, напис через трафарет і моя сторінка готова!



І ще мені дуже кортіло спробувати спреї на кальці)) Пропоную Вам такий міні-МК морської листівки:


Підготувала приблизні матеріали на морську тематику, познаходила різні підвіски та бинт. Використані спреї: Аква-спрей "Голубые мечты"Аква-спрей "Солнечное утро"Спрей металлик "Золото"

Калька погано вбирає фарбу, тому я її промочую салфеткою і сушу феном для ембосінгу. Калька починає цікаво крутитися і збиратися у складки. Завдяки фену я розрівнюю її так, як мені потрібно! Покриваю зверху все золотом) Бинт теж по черзі фарбую в синій та жовтий кольори. Спреї Фабрики гарно змішуються між собою, тому на стиках я отримую ще й чудовий зелено-бірюзовий колір.


Починаю збирати листівку. Кальку та бинт приклеюю на Клей "Жидкий скотч". Підбираю підвіски та дерев'яні елементи, підв'язую їх на шпагат. 


Підбираю картинку та напис, додаю ще білий штурвал

Морська листівка готова! 




Так само я використувала фарбовану кальку і в цій листівці, використані спреї Спрей металлик "Фуксия с золотом"Аква-спрей "Мятная свежесть"Стеклянные капли (Дропсы). Прозрачный



З вами була Катя.



3 коментарі:

  1. Отличные работы, интересный подход! Спасибо!

    ВідповістиВидалити
  2. Гарні роботи! Я також на вихідних буду відпочивати з матеріалами Фабрики декору і спробую їх новинку спреї-хамелеони. Не дочекаюся коли заберу посилку!

    ВідповістиВидалити