27 березня 2013

Історія іграшок

1

Автор фотопроекту: Gabriele Galimberti. Близько 18 місяців він подорожував по світу і фотографував дітей і їх іграшки. Він упевнений, що іграшки дитини можуть сказати багато чого не тільки про його особисті захоплення, але і про його родину, заняття та хобі батьків. А що ви думаєте про героїв фото та їх батьків? Які іграшки у вашої малечі?

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

3 коментарі:

  1. )) усміхнулась))) дійсно показово))) Особливо малий поліцейський. хоча підозрюю, що у більшості дітей іграшок набагато більше і вони різноманітніше. А з чим частіше всього грається моя доця? не дивлячись на валізи з барбі-феями та іншими ляльками з мульфільмів частіше всього вона сама та з подружками перевдягається в карнавальні костюми, яких в неї півшафи))) а хоче бути дизайнером одягу... невже можна сподіватися на власного кутюрьє через років 15?)))

    ВідповістиВидалити
  2. Классная идея для фотозадания!
    У старшей в почете были мягкие игрушки и кукла, которая пела: "Папа, подари мне куклу", у младшего лего-роботы, все остальные игрушки в долгосрочном отпуске.

    ВідповістиВидалити
  3. Оригінальний проект, зворушливий, чесне слово, аж розчулилась. Мої діти вжедорослі. У старшої - донечки - шестирічний синочок. Улюблена іграшка - конструктор ЛЄГО, а мама любтла ляльки і гумові звірята та герої мультиків.Вона їх розставляла півколом, сідала на маленький стільчик і читала з розумним виглядом ( а ще була в окулярах) книжки. Молодші сини мої у дитинстві (зараз їм по 24) теж любили ЛЄГО-конструктор і різноманітні машини(щоб великі були).

    ВідповістиВидалити