12 березня 2012

Новини


Доброго дня, любі читачі!
На дворі весна, чудова погода і у нас чергові сезонні зміни ))
Я до вас з купкою новин )))
В першу чергу хочу вам усім подякувати за те, що ви є і регулярно читаєте нас )) цей блог ще досі "живий" завдяки вам ))
Взагалі, у нас не просто сезонні зміни, у нас масштабна реорганізація блогу ))
Ви вже мабуть помітили, що у нас знову новий дизайн, сподіваюсь він протримається до зими ))) Але у нас змінюється не тільки дизайн ) Справа в тому, що я об"єдную усі свої челендж-блоги в один. Тобто, усі завдання та статті, які до сьогодні публікувалися в блозі Shabby chic ua  та Арт кухня від тепер будуть публікуватися тут в Арт Клубі. Пости і завдання з Арт Кухні та блогу Shabby chic ua вже перенесені сюди. Відповідно блог Арт Клуб розширює свою творчу діяльність і від тепер тут буде публікуватися більше цікавих статтей, завдань та майстер класів. Сподіваюсь це піде лише на користь блогу ))) Таким чином, у нас буде чотири розділи: скрапрозділ - де будуть публікуватися завдання, статті та майстер-класи, які мають відношення до скрапбукінгу та кардмейкінгу, кулінарний розділ - де будуть завдання. статті і майстер-класи, що стосуються кулінарії, рукодільний розділ - де будуть публікуватися завдання, статті та майстер-класи, які стосуються різних видів та технік рукоділля окрім скрапбукінгу та кардмейкінгу, і звісно фоторозділ - де будуть фотозавдання, статті та фото мастер-класи. Ще, по суботах та неділях будуть сюрпризні, не менш цікаві публікації теми, яких ви дізнаєтесь вже по ходу роботи блогу ))) Нова система подачі публікацій почне діяти вже з квітня місяця.
У зв"язку з розширенням діяльності блогу у нас оголошений терміновий набір в команду дизайнерів. Про умови набору можна дізнатися ТУТ.
У нас оновлені ПРАВИЛА. Незабаром оновиться команда дизайнерів, а зараз в Арт Клубі триває інтерв"ю з дизайнером Ksushkin.
Також у нас з"явилася сторінка КОНТАКТИ, де ви можете дізнатися хто в нашому блозі за що відповідає, і з ким ви можете зв"язатися по тому, чи іншому питанні.
В правій колонці зверху ви знайдете посилання на усі актуальні завдання цього блогу (в тому числв перенесені з Арт кухні та Shabby chic ua)
Конкурс Моя майстерня наразі продовжується,  по тій причині, що ми знайшли спонсорів не для всіх номінацій ))
Ще одна новина, від тепер ви може слідкувати за нами  з соціальних мереж: Google+, Facebook, Vkontakte, також відслідковувати оновлення цього блогу можна в моєму twitteri.
І ще, назву блогу продовжено і від тепер блог називається Арт Клуб ШПАКІВНЯ ))) думаю не потрібно пояснювати чому саме така назва )))

Задається ні про що не забула )))

Ну як? Ви ще не втратили інтересу до блогу ? )))
Якщо у вас є питання - чекаємо на коментарі!!!

ваша, Natali Shpak


8 коментарів:

  1. Інтересу не втратила зовсім))) Навіть в ДК заявку подала))) Правда шапка попереднього дизайну більше подобалась)

    ВідповістиВидалити
  2. дякуємо! ))) шапка часу від часу по сезонах буде змінюватися )))

    ВідповістиВидалити
  3. Все дуже цікаво, зміни вважаю позитивними, окрім однієї - назви. Можливо це суб'єктивна думка, але таке враження, що слова Арт Клуб і Шпаківня існують якось по різному... замість того щоб доповнювати чи продовжувати одне одного... Я б або лишила Арт Клуб, або вже тоді Шпаківня. Окрім того три слова в назві, а якщо сюди ще й слово блоґ дописати - то якось занадто довго...

    ВідповістиВидалити
  4. Soniachna до назви звикнете ))) тепер назва завершена. Наприклад є скрап студія "....", арт магазин "....", а у нас був арт клуб без назви, просто загальне визначення, що це клуб арт напрямку )) дякую за коментар )))

    ВідповістиВидалити
  5. А мне всё нравится))) а особенно то, что всё будет теперь в Арт-клубе. А то уже немного запуталась, где , что видела и читала))))

    ВідповістиВидалити
  6. Тобто в принципі, якщо я в своєму блозі напишу Шпаківня (без додатку Арт клуб), то це допускається?

    ВідповістиВидалити
  7. Soniachna так допускається )))

    ВідповістиВидалити
  8. Мarine-Narine дякуємо ))) ми не розчаруємо )))

    ВідповістиВидалити