03 листопада 2011

Інтерв'ю з Соломією/Відповіді

Усіх вітаю в АртКлубі. Сьогодні я відповім на усі  ваші запитання, поставлені у вівторок. Мені дуже приємно, що ви виявили інтерес до моєї персони)))) Отже:



Ксюмка


Что тебе в скрапе больше всего приносит удовольствия и что больше всего раздражает?



Тут мені важко сказати, взагалі дуже люблю процес "розглядання" скрап-матеріалів перед початком якоїсь роботи))))), а взагалі найбільше люблю  саме декорувати (зав'язувати банти, кріпити брадси....т.д.), придумувати композиції.
А найбільше дратує робота з клеєвими матеріалами, зокрема з двостороннім скотчем, наприклад коли потрібно приклеїти готовий фон на основу листівки, дуже рідко вдається зробити це рівно.

kukusya


1. яка твоя найголовніша мрія в житті на даному етапі?

Ой так багато мрій, що й незнаю з якої почати....перш за все хочу щою усі мої рідні були здорові. А мрія....напевне це - власне житло, точніше будинок з великим садом, альтанкою..... Також я мрію про Париж....ех:)


2. чого ти прагнеш досягти в скрапі?


Прагну ідеальних робіт))) Незнаю прагну чи мрію про власну скрап-майстерню чи таку собі скрап-студію з матеріалами,  інструментами, і своїми роботами. 


3. всім відомо, що твій "рідний" стиль це шеббі, а що ще в скрапі і не тільки ти хочеш спробувати (нові техніки, стилі тощо)?


Багато хочеться спробувати, особливо  такі техніки як вінтаж, він мені ніколи невдається і я боюсь його пробувати. Також хоітла б спробувати стімпанк і heritage. Хочу навчитись шити, і спробувати пошити тільду.

bre
1. Як ти зберігаєш свої скрап-багатства? В тебе є для цього окремо відведений куточок? І як ти ті багатства зберігаєш так, щоб малявка в них не залазив?


Свої матеріали зберігаю в таких схожих коробках


Штампи теж в коробці, а інструменти (крім дироколів) у міцній косметичці.
Дрібний декор (підвіски, буси...т.д.) у такій коробочці:

А квіти у коробоці доя чаю:

У мене немає окремого кутка, нажаль, я все роблю на комоді біля телевізора))), рідко на кухні, бо приходиться бігти за тим чи іншим матеріалом.
Усі коробки чемно стоять у шафі-купе, в доступному місці. Дивно, але саме зараз  мій синочок чомусь невиявляє зацікавлення до моїх скарбів, хіба коли я щось роблю,  а так він майже ніколи нерухає їх. Хіба може взяти дирокол і просити мене "робити метеликів". Міг брати раніше в 9 міс. (зараз йому 2 р. 6 міс.), коли повзав, то завжди відкривав коробку, правда вона тоді в мене була одна:)

2. В тебе є скрап-кумир?
Ооо, в мене їх багато: Меліса ФіліпсОля-PastilaViola MahrЕncza і ще багато


3. Що змінилось у твоєму житті з приходом скрапа у нього?


Скрап повністю поглинув мене, він мені навіть сниться. А чи щось змінилось, мабуть так, на нього йде багато часу, інколи як потрібно терміново щось зробити, то творю, а синочок сам бавиться, ну принаймі старається, за це злюсь на себе)))) Також звертаю увагу на декор інтер"єру, і в майбутньому хотіла б облаштувати своє помешкання.


Iverova


Щоб ти хотіла собі під ялинку?)))


Багато чого, машинку для тиснення, швейну машинку і ....високі чоботи із натуральної замші)))


tubloko


Як рідні відносяться до твого захоплення скрапом?


Зараз нормально. Раніше як тільки починала, мама мене запитувала для чого я це роблю, бо з того ніякої вигоди))) А зараз навіть просить обклеїти якусь коробочку гарним папером))), або каже що та чи інша листівка дуже темна, або там лишня така то квіточка)))) Чоловік нормально, деколи дивиться і сміється з  мене, але загалом зі сторони білизьких відчуваю позитив.

Ось так. Дуже дякую вам за питання, була рада знайомству! Гарного усім вечора:)

5 коментарів:

  1. Дякую, було цікаво, дізнатись про тебе більше )))

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за відповіді. А мій малий (1 рік і 4 міс) якраз зараз активно зацікавився моєю творчістю )))) Особливо любить дироколи і стрічки запускати як новорічний серпантин ))))

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо большое! очень интересно знакомится с вами))

    ВідповістиВидалити
  4. Цікаво було тебе почитати!!!!!!!!
    А,ящось пропустила,коли потрібно було запитання задавати((((((

    ВідповістиВидалити
  5. Очень интересно было почитать, спасибо :)

    ВідповістиВидалити