12 червня 2019

Натхнення від Scrapbooking-Ukraine, Sкрапочка та Cherrylana designs з Людмилою Половинко

Привіт!
   Сьогодні з вами я, Людмила Половинко, покажу вам свою першу літню листівку з матеріалів, які я отримала від магазину Scrapbooking-Ukraineчіпиків та штампів  Cherrylana designs.








 
Після отримання кіт-набору з магазину Scrapbooking-Ukraine я надихнулась на квіткову ніжну роботу з ароматом квітів та свіжою прохолодою літніх ранків.





Свою листівку я асоціюю з літніми ранком, коли тільки встає сонечко і своїм першим промінням забарвлює небо в ніжні рожево-фіолетові кольори, коли співають пташки особливо весело та дзвінко, коли ранковий туман осідає росою на зелену траву та живить її ранковою прохолодою. 

На моїй роботі можна знайти квіти, пташку та ранкову росу, а фон моєї листівки як ранкове небо з відтінком літнього ранку. А фон листівки ускладнила фоновим штампом "Потертості".





У своїй листівці я використала чіпики від Sкрапочка:  фоновий чіпик кругигілочки, гілочку з чіпика шпаківня, великий набір чіпборду з гілочками.




В роботі я використала штампики від Cherrylana designs гілочку папоротіквіткагілка, яку я розрізала на фрагменти.  


Ранкову росу я зробила за допомогою скляних краплин різного розміру, що максимально дає передати природні краплини роси. В магазині можна знайти скляні краплини CLEAR DROPS 4 мм6 мм та 8 мм.



Для основи своєї листівки я взяла листок:Citrus 30х30 см от компании Basic GreyClassical 30х30 от Kaisercraft з декору використала: паперовий шнур,бавовняний шнуркабашон ромашканабір в"язаних квітівтичинки. В кіт-наборі все ідеально підібрано по палітрі і ще й по відтінках, все гармонійно підходила одне до одного.

Фон додатково ускладнила паперовим скотчем з зображенням нотного ряду.



Натхнення вам та весни у серці!
З вами була,  Людмила Половинко.

2 коментарі:

  1. Чудесный полосатик) Такая нежная открытка!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Большое вам спасибо!! В Скрапбукинг Украина хорошо подбирают материали.)

      Видалити