04 травня 2019

Натхнення з Scrapbooking-Ukraine, Sкрапочка та Людмилою Половинко

Привіт!
   Сьогодні з вами я, Людмила Половинко, покажу вам млин з матеріалів, які отримала від магазину Scrapbooking-Ukraine та чіпборду від магазину Sкрапочка.




 
 Дерево, трави та квіти  - це джерело мого натхнення та енегрії. Я люблю природу і все, що з нею пов"язано і намагаюся максимально з користю використовувати її ресурси. Я завжди сортую сміття і використовую усі можливі матеріали по декілька раз, щоб надати їм нового життя і не засмічувати наш світ. 
Свій млин я робила з вторсировини, а саме, з картону, в якому приходять мої посилки з скрап магазинів. У цих коробках гофрокартон тонкий і ідеально підходить для таких речей.  



Картонну заготовку я обклеїла скрап папером з дерев"яним принтом, який попередньо нарізала на смужки. Смужки приклеювала на картонну полоску, щоб трішки припідняти і створити об"єм. І тим самим, у мене з"явилась тінь між дощечками, що додало особливого шарму та реалістичності моєму млинові.





Для декору млина я використала вирізані листочки з набору паперу Cozy Forest від Scrapmir а також ніжні квіточки українського виробництва від Iris. Рекомендую вам звернути на них увагу, неперевершена якість за доступною ціною.





Окрім паперового декору я використала чіпики від нашого спонсора - магазину Sкрапочка. Чим мені подобаються чіпики цього виробника, так це за доступні ціни і якісний продукт. Чіпики, які я використала в цій роботі, я розрізала на фрагменти, що дало можливість їх застосувати у найменших композиціях. Сьогодня в мене були використані набір гілочок та гілочка шипшини.





Свою композицію я доповнила мереживом, висічками та тичинками. А в кінці додала топінгів.





Маленькі метелики, які сіли на мій млин я вирізала з листка паперу з колекції Фруктовий сад від ScrapMir.







В центрі вітряка я приклеїла картонний гудзик з колекції French Provence від Scrapmir.





І друга сторона мого млина:











Натхнення вам та весни у серці!
З вами була,  Людмила Половинко.

4 коментарі:

  1. Людмилко, класно! Оце так фантазія у тебе ♥

    ВідповістиВидалити
  2. Шикарно! Побачила маленьке фото, подумала, що вже готову заготовку ви прикрасили квітами. Зайшла роздивитися до посту - а тут таке: млин, зроблений власноруч! Супер! Робота - клас!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую! Так роботи було вдосталь, але точно взялась би за таке знову. Отримала масу задоволення і натхнення від самого процесу, та й і результат мене порадував)).

      Видалити