16 травня 2011

Робимо дитяче свято яскравим!

Не так давно у нас з"явилась мода на виготовлення запрошеннь на дитячі дені народження !  Адже святкова атмосфера для гостей починається саме із запрошення.  І ми всі хочемо зробити своїй дитинці незабутнє, веселе, оригінальне та неповторне свято!!!

 Якщо Ви хочете, щоб ваші запрошення були особлив і оригінальними - не купуйте готові листівки, а зробіть їх своїми руками. Виявите свою фантазію й оформите їх барвисто.
 Кожен день народження вашої дитини - це особливе свято. Це особливий день, коли ваша дитина стає на рік старше. Цей день наповнений радістю і гордістю. Святковий торт, подарунки, святкові вбрання та дитяча вечірка залишаються у вашій пам'яті як щасливі моменти у вашому житті. Радість, яку відчувають діти, ваша радість - це такі почуття, які неможливо виміряти. Якщо ви хочете, щоб цей день народження став незабутнім святом, то вам необхідно використовувати весь ваш творчий потенціал і придумати спеціальні індивідуальні запрошення. Передайте батькам ваших маленьких гостей запрошувальні листівки (ваша дитина може роздати їх у школі / дитячому садку своїм друзям), на яких зазначено ваш номер телефону, адресу і точний час початку свята. Зв'яжіться з батьками запрошених дітей і уточніть, коли їм буде зручно забрати свою дитину, а також повідомте, о котрій годині орієнтовно закінчиться ваше свято.


Діти дуже люблять всілякі ігри. Наприклад, показ нарядів. Або діти можуть показувати свої таланти і т.п. Якщо свято відбудеться на пляжі, то діти можуть захопити із собою купальники і капелюхи. Але вам буде необхідно вказати все це в запрошенні.

Ще, діти обожнюють грати в гру, яка називається «Щасливий квиток». На запрошенні має бути надрукований код або цифра, у кого виявиться щасливий номер, той і виграв. Запрошений повинен принести запрошення на свято.

 Буде чудово, якщо ви зможете зробити запрошення разом із дитиною. Залучіть свою дитину і рідних у процес приготування і створення запрошень. Є й більш просте вирішення питання створення запрошень: запрошення можна написати на масках, які одягнуть діти. Поговоріть зі своєю дитиною, кого він хотів би запросити на день народження. Не забувайте: це його свято. Якщо виявиться, що список друзів, яких хотіло б бачити ваше чадо, розростається до гігантських розмірів, постарайтеся знайти мудрий компромісний варіант. Необхідно пояснити, чому у вашій квартирі не поміститься весь клас або вся футбольна команда. Якщо масштаби вашого житла дозволяють прийняти багато гостей, а друзі та родичі готові підтримати вас у важку хвилину та допомогти вам постежити за юрбою дітей, то дозвольте дитині покликати всіх, з ким йому хотілося б провести своє свято.

  Ось ще одна хороша ідея з прикрашання святкового будинку. Барвисті, різнокольорові красиві повітряні кульки - залишаться в пам'яті на все життя. З кульок ми можемо зробити барвисте панно з ім'ям дитини, заповнити кімнату букетами з куль, запустити кулі під стелю. Дітям обов'язково сподобаються фігури давно знайомих персонажів тварин або казковий місто, виконаний з повітряних куль, або просто кульки з веселими картинками!

Уявіть, яке захоплення в дитячих очах викличе оберемок яскравих повітряних куль, раптово злетіли до хмар. А на завершення свята «куля-хлопавка» висипле на гостей несподівані подарунки, що буде приємним сюрпризом. Маленькі гості залишать ваш будинок абсолютно щасливими, несучи в руках повітряні кульки з ім'ям винуватця торжества або з кумедними малюнками на них.

Якщо свято намічається з нагоди дня народження дитини, якому ось тільки-тільки виповнюється рік, то було б просто чудово, якщо на запрошенні буде відбиток пальця однорічної дитини. Ніщо так не чіпає як це, а запрошена людина не пропустить свято. Можна на запрошенні намалювати смайлик або який-небудь мультиплікаційний персонаж і у казать місце зустрічі, час і дату.

 Дуже важливо те, яким чином ви вручає запрошення. Тут величезну роль відіграє представницька зовнішність  людини котра вручає і те, як він вручить квиток. Для тих людей, які живуть досить далеко, ви можете відправити запрошення поштою або по електронній пошті. Якщо ви особисто віддаєте запрошення, то можете захопити з собою маленьку коробку шоколаду. Ваші листівки чекають не дочекаються, коли ви їх вручите, а гості будуть з нетерпінням чекати, коли настане цей знаменний день.







Ще декілька прикладів знайдені ТУТ


Ось приклад оформлення тексту запрошення
 Запрошення на день народження (ім"я) 

ДОРОГА ____________!
 Запрошую тебе і твоїх батьків 
на мій день народження,
святкування якого відбудеться
______________ о __________ годині за адресою:
________________________________
Наш телефон: _____________________
Шановна ________________________!
 Дуже сподіваємося, що Ви приймете наше запрошення.
Просимо повідомити заздалегідь про присутність Вас і Вашої дитини.
Будь ласка, зателефонуйте нам у зручний для Вас час, щоб обговорити подробиці.

і декілька схем




В організації дня народження дитини найголовніше для батьків - все ретельно організувати і продумати заздалегідь. Можливо, має сенс скласти розклад буквально по хвилинах і постаратися передбачити всі випадковості. Тоді ваше свято пройде просто чудово, а всі діти отримають масу задоволення, а батьки будуть довго дякувати вам за чудове захід!
Фантазуйте та будьте здорові!!
Ваша Мар"яна 

8 коментарів:

  1. Супер, Мар"янко дякую за корисну інфу і шаблони)))!

    ВідповістиВидалити
  2. Маряна як завжди не перевершена ))) дякую, дуже інформативно і корисно )))

    ВідповістиВидалити
  3. ооо, скільки корисної інформації!!! дякую!!

    ВідповістиВидалити
  4. дякую за таку корисну інформацію,

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо за такое количество полезной информации, собранной, в одной статье и за шаблоны отдельное спасибо!

    ВідповістиВидалити
  6. Класно! Гарні шаблони. ДЯкую

    ВідповістиВидалити
  7. Дякую. Все дуже корисне і цікаве!)

    ВідповістиВидалити
  8. Як цікаво і гарненько! Скільки фантазії !
    http://lysulka.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити