26 травня 2011

Неймовірні прикраси!

Вітаю усіх!
Будь-які вироби  ручної роботи на піку моди. В тому числі і прикраси. З чого їх тільки не роблять - з пластики і кераміки, валяні і в"язані. Навіть прихильниці класики визнають, що зараз коштовностями та "ювеліркою" нікого не здивуєш, а біжутерія hand made це те, що треба.
Звичайно,  в магазині можна купити будь-які прикраси - вибору не бракує. Але майстри та майстрині не були б майстрами, якби не приклали  до цього діла свої вміння та таланти.

Сьогоднішній пост можна вважати продовженням вчорашнього огляду Варто Глянути. Окремо хотіла розповісти про трьох  унікальних дизайнерів.

1. Марго Кент (Margaux Kent) пропонує модницям долучитися до знань, її прикраси  виконані у вигляді маленьких. але справжніх книг в обкладинці зі шкіри.




Роботи автора можна знайти ТУТ

2. Кейт Кьюсак (Kate Cusack) створює авторські прикраси із звичайних  "блискавок". Виглядає дуже ефектно. 





 З роботами автора можна ознайомитися ТУТ

3. Йоав Котік (Yoav Kotik) ізраїльский дизайнер, який працює в США обрав для своїх прикрас продукти харчування, а вірніше напої. І робить він це повністю по-чоловічому: усі прикраси Котіка виконані з пляшкових кришок.



Роботи майстра ТУТ

Сподіваюсь вам було цікаво )))

3 коментарі:

  1. дуже цікаві прикраси!!!!! дякую за статтю. цікаво було!

    ВідповістиВидалити
  2. прикраси з пляшкових кришок круті

    ВідповістиВидалити
  3. я с прошлым летом себе даже сделала такую же книжечку)безумно люблю ее!)очень понравилась идея!и из молний просто шедевры получаются!ну а крышечки..вообще безумство креатива!восторгаюсь такими идеями!

    ВідповістиВидалити