08 грудня 2016

Натхнення з Вензеликом від Флокси

Усім вітання!! Готові до порції натхнення від Вензелика? Вмощуйтесь зручненько, будемо розглядати чіпборди та милуватись ними в моїх роботах.


Затишна зимова сторіночка з фотографією мого чоловіка в товстенному білому светрі, погляд направлений за вікно, де все місто покрите пухкою ковдрою снігу. Саме тому й використала чіпборди з ліхтарями та тендітною сніжинкою, бо хотілось передати всі деталі того чарівного дня. Також використала надпис-заголовок "Remember this day" . 









Ажурний кленовий листочок став практично головним акцентом на скрап-сторінці. Його пофарбовано кількома відтінками акварельних спреїв, покрито глоссі та злегка присипано золотим мікробісером. Виглядає дивовижно! Надпис-заголовок Live так задекоровано, що й не відразу зрозуміло, що основа чіпборд)) густо-густо обклеїно дрібним золотим мікробісером, виглядає досить екзотично і не звично!




В осінній листівочці використала чіпборд у вигляді гербарію.





Основа від чіпборду-ключика стала в нагоді для оформлення чоловічого міні-альбомчика. ЇЇ підфарбувала спреями і прошила на машинці, чудово тримається, строчка привертає більше уваги до чіпборда.
А чіпборд "Вуличний ліхтарик" прикрашає внутрішню сторону альбома.

З вами була Флокса (Марина)
Натхнення вам ♥

Немає коментарів:

Дописати коментар