16 жовтня 2015

Натхнення від спонсора. Сherrylana designs

Вітаю Вас, наші любі читачі! 

Як ваш творчий настрій? Як поживають ваші хом'ячки? Бо я  Люда (Вишневий Цвіт) сьогодні знову знайомитиму вас з новинками від українського виробника фотополімерних штампів високого ґатунку cherrylana designs. І надіюсь, моя розповідь буде натхненною і вам обов'язково захочеться попрацювати з новими штампиками))

Отже, цього разу cherrylana designs потішила нас величеньким релізом, присвяченим новому для нашої країни святу - Хелловіну. Дивіться, скільки тут усього! 


А ось ще цікаві штампи, які можна розфарбувати:

І ось такі відьмочки:
Ну і не обійшлось без чорних і не тільки котів:
...і веселих черепів:  
арт, PH004, PH005,  представлены в разных размерах
арт. PH006, PH007
І звісно ж, куди ж без "Хэллоуинская тыква"

Також є величезний вибір написів на українській, російській та англійській мові , які доповнять ваші страшенно красиві роботи))
Але новинки ще не закінчуються, і окрім страшненько-хелоувінських, з'явились у cherrylana designs і неймовірно милі дитячі штампи


А ще чудовий набір "Луговые травы"

І різноманітні, улюблені всіма, пір'їни!
JF003-1 маленьке перо 5см, JF003-2 середнє перо 7 см, JF003-3 велике перо 9 см

А ось як наші дизайнери використовують різні штампики від  cherrylana designs в своїх роботах





Використала штамп "you are my LOVE".


У моего сына в детском саду первая любовь)! Ева. Он пишет ей песни, дарит цветы и подарки, говорит комплименты и т.д., в общем ухаживает во всю) И в день её рождения, мы решили подарить ей страничку с её фото.
Рамка 25х30 см

золотой пудрой для эмбоссинга и Набором штампов "Маки"ET012. 
сделала цветочки на кальке
 Ну конечно же нужна была достойная упаковка для подарка)) 
 

А это сынок утром перед садиком с подарком))


Ось така космічно-зоряна листівка з резист-ефектом, спреями і чудовими штампами


А в цих листівках використала універсальні красиві написи "Вітаємо" і "З днем весілля!", а також Набір штампів "Циннія"



Мотивуючі теги
Використала:

Надіємось, Вам було цікаво з нами та cherrylana designs! І ви уже гуляєте магазинчиком і вибираєте собі смачні штампики! 

З любов'ю, Люда та АртКлуб

28 коментарів:

  1. А мені дуже сумно, коли виробник себе не поважає й видає чужі дизайни за свої. Невже не можна просто творити власну продукцію й не вдаватися до таких низьких вчинків? Я дуже розчарована цим виробником.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я так понимаю, вы наш блог с ТАКИМИ мыслями посетили в связи с тем, что больше НИГДЕ не смогли достучаться с этой проблемой. Но в блоге с заданиями - челлендже нет СМЫСЛА в таких высказываниях. Вам охота поговорить? Будьласка! В болталках,в своих блогах. Где ваши претензии у себя в блогодомиках? К чему они в посте челленджа с ВДОХНОВЕНИЕМ СПОНСОРСКИХ материалов?
      Больше НЕКУДА обратиться?

      Видалити
    2. Извините, Гаагский суд был на обеде

      Видалити
    3. Ні, виключно тому, що поважаю цей блог і його дизайнерів.
      В інших, які теж моєму серцю дорогі, я змогла добитися чіткої відповіді.
      Крім того, як я вже сказала нижче, я написала у групу авторських прав крафтерів та виробників, яку веде Морі Менінг. А також написала виробникам, чиї дизайни були вкрадені. І сьогодні написала ще в декілька компаній, чиї зображення теж продаються в магазині cherrylana незаконно.
      Мені просто сумно, що Арт-Клуб і його чудові дизайнери зв'язалися з тими, хто явно не має поваги ні до себе, ні до навколишніх.

      Видалити
  2. Полностью поддерживаю, этот производитель грубо нарушает авторские права. И открыто признается в воровстве. Ну, как же так можно? :(

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. К чему Вы пишите такое в блоге-челлендже? Мы не производители, не рекламщики. Сherrylana designs является нашим СПОНСОРОМ, за что им всегда СПАСИБО. В нашем блоге мы собираемся исключительно ради творчества, а не отслеживания ДИЗАЙНОВ ВСЕХ производителей и не ставим себе это целью.
      ВСЕ свои ПРЕТЕНЗИИ пишите пожалуйста ПРОИЗВОДИТЕЛЮ, а если они вам не отвечают либо вы не можете найти общего языка - блог АртКлубUA здесь вам... в ЭТОМ ВОПРОСЕ совершенно не помощник.

      Видалити
  3. Выше написанные комментарии повергли меня в ступор, потом пришло смятение, а уже после мысли. Ими то я и решилась поделиться, мысли мои субъективны. Во первых, со слов девочек не понятно, мы ли использовали такие штампы в своих работах или же это в глобальном о производителе. Как бы там ни было, в словах не хватает фактов. Лично я не отслеживаю все дизайны штампов всех производителей и впервые столкнулась с такими утверждениями. Далее, слова таки очень ошеломляющие и думаю правильно было бы ознакомить самих производителей с ними в их блогах или написать на почту. Если указанное преступление (кстати наказуемое законом) имело место быть можно их решить или по – доброму (публичные извинения и удаление таких дизайнов) или в судебном порядке. А так слова выглядят как пиар ход , который сделан в нашем челендже, что тоже не считаю совсем честным по отношению к нам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Да, прошу прощения, что не указала "факты". Действительно, каждый человек особенно новичок, не может отследить всееее дизайны штампов. Но есть и те, кто все таки знаком с известными амерканскими брендами штампов. А все началось с того, что были скопированы, а так же поступили в продажу от cherrylana штампы перья бренда PepertreyInk - https://www.papertreyink.com/stamps/feather-finery-stamp-set. И это не единственные скопированные штампы у этого производителя. О чем ему было не однократно написано. Наши девочки кидают примеры "хочушек" амереканских штампов, а cherrylana без зазрения совести делает их по дешевке. Всем же хорошо! И вот как быть с этими якобы новичками, которые осознано просят Все слова от нас были проигнорированы и никто не убирает с продажи подделки. Не на какие почты я больше не пишу и буду придавать все огласке.

      Видалити
    2. Такі дизайни як пір'я чи прапорці є у багатьох виробників, і українських також, причому дуже схожі. Якщо є претензії у тих чи інших виробників один до одного, вони це повинні вирішити між собою. Думаю не зовсім коректно писати про це тут.

      Видалити
    3. Одно дело похожие, а другое дело - точная копия, и признание того, что сделали копию. И я считаю, что общественность должна знать про такую "работу". Как еще оградить людей от покупки подделки? Все хотят светлое будущее, но даже в скрапе нарушаем законы.

      Видалити
    4. Я вчора довго вивчала і американський варіант, і варіант cherrylana designs, і варіанти інших українських виробників. Я не бачу точної копії! Тема була обіграна, але ж не можна пір'я намалювати квадратом, щоб схоже не було)))
      А щодо порушення закону, то у мене така порада: звертайтесь до виробника, права якого, на Вашу думку, порушили, і хай він реагує. Тому що право висловлювати претензії є лише у нього! Якщо ви так переживаєте за закон, то варто його дотримуватися до кінця!
      І у нас немає цензури, ми просто не розуміємо, як би ми мали реагувати. Сherrylana designs запропонувала Вам написати на її пошту, наскільки я знаю, напряму ви не говорили, а хочете чомусь питання вирішити в чужому блозі або коментарями на інших ресурсах. І тут уже я "недоумеваю"!)

      Видалити
    5. Людо, Ти вважаєш нормальним, коли люди скидають виробникові в альбом зображення ЧУЖИХ наборів штампів і просять зробити їм такі? Ти вважаєш нормальним, коли той виробник відписує у відповідь на такі запити: "хорошо, нарисуем"? І вважаєш нормальним, що такий альбом взагалі існує у виробника? Якщо людина творча, має руки, має фантазію й хист, най малює СВОЄ. Що заважає? На кожен товар є свій покупець, нащо лізти в болото й займатися такою (вибач на слові) фігнею?
      Мені власне було дуже цікаво почути думку дизайнерів Арт-Клубу. І щиро скажу, що боляче розчаровуватися, бо для мене цей блог був таким українським, рідним.

      Видалити
  4. Дівчатка, Арт Клуб UA співправцює з даним виробником, але не є їхнім предаставником, тому усі претензії пишіть лише до виробника! Промоніторити усі дизайни різних виробників ми не можемо, тому усе, що виготовляє той чи інший виробник - лише на його совісті. Якщо ж у даного виробника і є схожі дизайни на інші, нам не відомо, на яких умовах він їх виготовляє. Порушення авторських прав повинні вирішуватися у правовому колі між виробниками, а не у коментарях творчого челенджу

    ВідповістиВидалити
  5. Если у вас есть какие либо вопросы, в которых Вы сомневаетесь, прошу пишите cherrylana@i.ua. Мы ответим.
    У нас есть и наши дизайны, и есть дизайны наших дизайнеров, и есть дизайны, которые мы покупаем с коммерческими лицензиями.

    ВідповістиВидалити
  6. Девчули-скрапперы! А по какой причине вы не пишите об этом вопросе в СВОИХ блогах?
    Жду ответа.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А действительно! Чего это я? Обязательно напишу.

      Видалити
  7. Честно, говоря я просто недоумеваю, от вашей реакции. Все говорят, что никто ничего не знает, за всеми дизайнами уследить нельзя, а когда говоришь и освещаешь проблему - "почему вы у нас этот тут пишите?". Я уверена, если б мы написали о том какие эти штампы расчудесные, то нас бы не направили писать в свои блоги. Если у вас действует цензура, то пишите об этом на видном месте.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я так розумію ви слідкуєте за всіма виробниками, за тим що вони випускають, і зразу всім пишете про порушення чужих авторських прав. Я сподіваюсь це стосується і виробників, у яких ви в дизайн-команді.
      Попробую ще вам раз пояснити, справа не в цензурі, а в людяному відношенні - ми не є виробником, ми всього лиш творчий блог.
      Будь-які свої претензії пишіть напряму виробникам, якщо пошукати можна і інших знайти виробників, якщо по-чесному.

      Видалити
  8. Милые девочки, хочу сказать вам большое спасибо! За проявленную поддержку и понимание, а также за то, что внимание к проблеме было привернуто, что ограничит производителя от будущего копирования, штампы убраны и надеюсь, это не повторится.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Нарешті! Ще би на фейсбуку прибрали, а то там далі висить.

      Видалити
  9. Я напишу, чому я написала саме сюди. Я дуже люблю й поважаю Арт-Клуб, тому мені сумно, що відбувається співпраця з тими, хто замість продукувати своє й таким чином здобувати клієнтів, займається дуже негідними справами.
    Мені завжди приємно підтримувати українські блоги, українських виробників, я часто купую саме українське. Але я проти аморальної діяльності, чого ніколи підтримувати не буду.
    Тут я власне не бачу ані краплі совісті, бо виробник просто тре будь-які коментарі, не відповідаючи на них.
    Я написала листи до тих, чиї дизайни продаються в магазині цього виробника, включаючи компанії Sanrio та Дісней, і коли отримаю відповіді, обов'язково їх опублікую. Papertrey Ink, чиї пір'їни перемалювала й видавала за свої cherrylana відписав мені, що дизайн є їхнім і вони не продають прав на використання своїх дизайнів іншим компаніям.
    Щодо того, чому я не пишу в своєму блозі про це. Я вважаю, що такий виробник не заслуговує на трафік із мого блогу. От у ФБ про це буду писати й надалі. Наразі пишу в групу про авторські права серед крафтових компаній, яку очолює Морі Менінг і члени якої боряться проти розповсюдження "фрібіків" (тільди та інші зображення) в Інтернеті, наприклад, на Пінтересті, чи в тому ж livejournal і т.д. Невтомно пишуть скарги, хоч це й невдячна справа.
    Чому їх так це хвилює? Тому що люди живуть із повагаю до інших людей. Вони не керуються правилом, що Я найважливіше і можна йти по головах. І вони люблять і поважають тих, хто створює свою марку, свою продукцію, працює над цим, виробляє стиль, шукає ідеї. А той, хто приходить "на готовеньке" і просто бере чуже й перемальовує на своє, або й не перемальовує, а нагло копіює, не заслуговує ні поваги, ні підтримки. Така особа заслуговує, щоби її діяльність викрили й вивели на світ Божий.
    Це мої причини. І саме тому, що це український блог, що тут не постили нічого, коли в країні була біда, я й написала тут. Бо ми хочемо вигнати хапуг і злодіїв не лише з влади, а й з інших кіл, і поміняти в першу чергу власне мислення. А воно все відображається навіть у таких, ні, особливо в таких справах, як наші улюблені заняття, наші хобі.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ліля, добре що ви сприймаєте все так близько до серця, і переживаєте за наших українських виробників. Я сподіваюсь що ви писали щодо авторських прав не тільки з приводу cherrylana designs, а й інших українських виробників, які мають теж дуже схожі дихзайни до американських. Чи це ви вибірково так невзлюбили саме цього виробника

      Видалити
    2. Так, у цій групі, де я є членом ми слідкуємо за різними виробниками, обговорюємо те, що побачили, чи дійсно воно є копією або наслідуванням чи перемальовуванням, а тоді звертаємося до виробників. І власне в цій групі розпитую, чи бачать інші дизайнери схожість, чи мені це видається копією, що дуже корисно, аби не влаштовувати полювання на відьом.
      Є різниця між трендом, натхненням ідеями, а між просто копіюванням чужого набору штампів цілковито чи майже цілковито.
      І я вам щиро скажу, якби я побачила такі очевидні копії, то покинула би ДК, особливо, якби до мене не дослухалися.

      Видалити
    3. Ми не маємо права встановлювати чи це копії чи ні, а з виробником співпрацюємо, тому що там чудова людина, яка малює гарні дизайни і не вам вирішувати питання припинення нашої співпраці.
      І наскільки я знаю, ніяких підстав для зняття штампів немає, адже ваша думка немає правового підтвердження, а всього лиш думка двох дівчат, які хочуть поскандалити.
      Якщо ви зачепили питання дк, то чи не здаються вам знайомими такі штампи?
      http://cs627520.vk.me/v627520589/1b54b/iwqTkN_XaWs.jpg
      https://www.papertreyink.com/stamps/topiary-trio-stamp-set/
      https://www.papertreyink.com/stamps/fair-isle-motifs-stamp-set/

      Видалити
    4. А я не вирішую, Надіє. Я просто коментую. Я вже довший час підписана на Арт-Клуб. І от відколи бачу тут такі натхнення від спонсора, то якось від того неприємно було. Бо з одного боку є власні чудові дизайни, та ж петриківка. А з іншого - такий сором.

      Виробнику я вже писала. Мій коментар просто витерли, без відповіді. Про що говорити далі?

      І це не є думкою двох дівчат. Двоє дівчат просто написали вам сюди. Отакі ми сміливі. До речі, зверну увагу, що ми писали від себе, як шанувальники.
      І я навмисне спершу писала в групу Stamp Out Stamp Theft, аби почути їхню думку.

      Про право, впевнена, ви знаєте небагато, бо окрім авторського права, яке в Україні можна хіба фізично застережувати, існує ще така річ, як Angel Policy. Це свого роду взаємна повага й порядність.

      Щодо тих дизайнів, які ви навели, я розумію, на що ви натякаєте. І точно знаю, що саме ті дизайни мені нічого не нагадують. Так само можу сказати чому, бо дівчата-дизайнери співпрацюють із ЛЗ іншим чином. Ніхто не кидає ЧУЖІ набори штампів, а просто говорить про тренди, моду. Це власне те, про що я писала. Є тренди і творча робота на ту тему, де людина малює з натури! Не з чужих дизайнів, а з натури. Ви ж захищаєте бездумне копіювання чужого дизайну.

      Я далі продожу обговорення в ФБ, у групі Рукодільні теревені, бо далі треба вести розмову з фотоприкладами власне.

      До речі, дизайни компанії Sanrio та Дісней не можна так просто собі взяти й копіювати і робити з них штампи. Це також є порушенням.

      Видалити
    5. Я вже давно сиджу в цій темі. Є велика різниця, коли кільком людям кажуть "намалюйте кактус" чи "намалюйте топіар" і вони це малюють, кожен по-своєму і в своєму стилі, а коли хтось малює топіар, а тоді інші це змальовують. От я саме проти останнього. Хочеш намалювати щось - НЕ ДИВИСЯ чужі дизайни, а малюй своє.

      Видалити
  10. Девочки, вы много уже написали разных неприятных слов для нас. Выясняли личнуюнеприязнь и тп, сравнивая и сталкивая украинских производителей, что абсолютно не допустимо! Дизайны у многих мировых и местных производителей перекликаются, многие есть копиями, "вдохновениями" и т.д., и работая в своей дк, вы хорошо знаете об этом и не можете в этом упрекать нас. Мне очень не приятно, что приходится комментировать подобные посты и за вас стыдно, что позволяете себе публично такие заявления.
    По вопросу перьев. Повторюсь, так как этот вопрос был закрыт и прокомментирован публично в нашей группе в вк. Они были нарисованы по запросу клиентки. На клиентку посыпалось море оскорблений, и ни разу ни одна из вас не обратилась лично ко мне и не предложила пересмотреть дизайн. Вы писали агрессивные, провокационные и оскорбительные посты, за что и были удалены.
    Все сомнения по вопросам авторских прав не решаются в публичных сообщениях, так вы не зная, как построена работа у производителя, его оскорбляете, что дает полагать о запросе на такие посты! Мне бы очень не хотелось так думать.
    Еще раз повторюсь, что у нас есть наши личные дизайны, которые рисую я и наш дизайнер, есть работы, которые рисуют для нас удаленные дизайнеры, есть дизайны с лицензией.
    Наш магазин и страница в вк не полигон для личных отношений и личных размышлений. Спорный набор штампов мы сняли с магазина и ни разу не продавали его.
    Мы заботимся о наших клиентах, но они не являются нашими дизайнерами и могут только просить и предлагать сделать какой-то дизайн, мы же решаем как это сделать, чтоб и клиент был доволен, и дизайн не повторить, и делать ли его вообще. Но, к большому сожалению, это моя ошибка, очень уж красивые перья-прямо любовь какая-то:), мы выставили такой набор у себя. За это просим публично извинения, и за то, что заставили вас так сильно переживать.
    Я всегда открыта к нормальному человеческому диалогу и очень не люблю агрессию и «грязь».

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я слідкувала за дискусією. І сама написала коментар також. Я маю скріншот свого коментаря, тому про "агресію та грязь" не треба вигадувати.
      Скажу просто. Я написала про ваші копії у ФБ. У групі українських рукодільниць та в групі Stamp Out Stamp Theft. В обох кинула приклади копій, бо цікава була думка. В обох підтвердили, що схожість очевидна. Мова не лише про пір'я (до речі, інші 4 набори із тої серії досі у вас на сайті; крім того, коментар під набором не такий, що він одноразово намальований для клієнтки і не продається, а - цитую: "Девочки! У нас новинка! Потрясающий набор штампов "Перья"! Воздушные, красивые! Сколько же красоты можно натворить!" - і я маю скріншот цього теж). Мова йде також про змальовані та запозичені дизайни WPlus9, LawnFawn. Продаж зображень чи штампів із зображеннями, які належать компаніям Sanrio i Disney, також є порушенням авторських прав.

      У вас є власні хороші й красиві дизайни. Нащо займатися такою діяльністю, адже це псує в першу чергу вашу репутацію. Чи вас цікавить виключно українсько-російський ринок, тому можна робити, що заманеться? І повірте, якби ви прибрали всі дизайни, після того як визнали, що вони не ваші, ніхто не писав би нічого публічно. Побачили б, що виробник поважає себе, поважає своїх клієнтів, то просто помилка вийшла, ніхто ж не ідеальний. Натомість у вас це не читається. Навпаки, ви вигадуєте "агресію та грязь", яких не було, спихаєте на те, що це має відношення до іншого виробника, а це також є неправдою.

      Я завжди за те, аби підтримувати українських виробників, і ставлю в себе в блозі посилання на їхні ресурси. Але я ніколи не буду підтримувати порушення авторських прав та angel policy.

      Невже ви справді думаєте, що мені приємно писати цим компаніям про українських виробників, які копіюють їхні дизайни? Я би навпаки хотіла похвалитися, що в Україні таке ж багатство та розмаїття дизайнів, як у Пн. Америці. Я не хочу, щоби мені було соромно говорити про українських виробників, а вже про двох наразі не можу.
      Хоча, завжди можна вибачитися й забрати чужі дизайни з магазину, такі вчинки заслуговують на неабияку повагу, бо на них треба мужності.

      Видалити