02 жовтня 2015

Завдання "3-в-рядок". Книжкові аркуші

Привіт, дівчатка! Як ваші справи?
Ми тут просто в захваті, адже у минулому завданні 3-в-рядок учасниць було аж 26!!! Дуже сподиваємося, що це завдання вас надихне ще більше!


Осінь - це просто чарівна пора кави та душевних читань!
Саме тому, пропонуємо вам створити будь-яку роботу з використанням фонового тексту, будь-то штамп чи сторіночка з книжки - все, на що здатна ваша уява і фантазія)
Два додаткові елементи ви повинні обрати на вибір: крафт, конверт, серветка, висічка, підвиска, в'язаний елемент, ліпнина, тег, прищіпка, стрічка.
Як бачите, варіантів додаткових елементів досить багато. 
Отже, чекаємо на ваші неперевершені творіння!!!
А поки, трохи натхнення від ЗД та нас)

 По завданню створився зимовий тег, книжкові сторінки використано для створення фону, гілочки та квіточка - висічки та напис із в'язаним елементом.
Рядок висічка - книжковій аркуш - в'язаний елемент  


По завданню в мене склалась листівка на крафт папері з поштовим фоновим текстом, з додаткових елементів я обрала декілька - це серветка, вона ж висічка), ліпнина.

Ольга Лещенко-Агрум
Очень люблю странички из старых книг, газет. Такие открытки смотрятся всегда стильно. Так как за окном осень, мне захотелось чуток добавить и ее красок. Взяла вырубку желтого цвета в форме листочка. Ну и чтобы уж совсем передать теплоту осенних красок подчеркнула вязаным цветочком, который сама же и связала. Он у меня двухъярусный.

 У своїй роботі я використала фоновий текст у вигляді текстового штампу та пудри для ембосінгу, а з додаткових елементів обрала серветку та висічку)


Сторіночка в альбом про те, як ми відправляли листівку собі додому з відпочинку) Рядок: конверт- текст (фоновий штамп)-висічка:


Мрійлива листівочка з чарівною пташкою та ключиком від сердця)

***
І як завжи солоденьке в наших завданнях, завдяки чудовим спонсорам!

Серед усіх учасників та ТОПу будуть розіграні ось такі призи!
Спонсор висилає приз своїм коштом.

що виготовляють штампи для скрапбукінгу надає 
сертифікат на сумму 100 грн.

Та ще один приз-сюрприз від  Скрап-студії "З Любов'ю"





4 коментарі:

  1. Дівчатка роботи фантастичні і завдання, як завжди, цікаве - знову хочеться щось натворити)))) вже за вами скоро не встигатиму))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Леночка, спасибо) Мы очень старались) Я просто уверена, что ты как раз за нами успеваешь)))) Ты же пчелка!

      Видалити
  2. Хи, буду першою, Дівчата, дякую за завдання "під вихідні", якраз співпало із натхненням. Правда, кажуть, першим не щастить, що ж перевіримо.:)

    ВідповістиВидалити