12 жовтня 2015

Фотозавдання №12 "Точка щастя"

Вітаємо Вас, любі наші читачі та читачки!

Сьогоднішнє наше фотозавдання буде трохи не традиційне, але тепле та емоційне! Ми пропонуємо задуматись Вам про те, що ж таке щастя. Відповідь на це запитання люди шукають постійно і кожен знаходить свою унікальну!
Отже, що є вашою точкою щастя? Найрідніші, улюблена робота, можливість насолоджуватись милими дрібницями, якесь неймовірно красиве місце, особлива подія чи радість нового дня? Адже щастя - воно ж в усьому! 

Шукаємо щастя по країнах, століттях, а воно скрізь і завжди з нами; як риба в воді, так і ми в ньому, і воно біля нас шукає нас самих. Нема його ніде від того, що воно скрізь. Воно схоже до сонячного сяйва — відхили лише вхід у душу свою.
Г. Сковорода

Цього разу ми не обмежуємо Вас зовсім ні в чому і дозволяємо навіть показувати старі фото, адже у Ваших архівах напевне зберігається стільки щасливих моментів та щирих емоцій! Поділіться ними із нами! 

 Неймовірна серія фото від Запрошеного дизайнера:

Olena Bazyuk  
Що ж таке "Моя  точка щастя"? В кожного вона своя, особлива...Для мене - це бути щасливою, це тупотіння маленьких ніжок, це займатись тим, що тобі до душі, це жити в улюбленому місті і бути українкою...Цей список може бути нескінченним, правда? Чудове фотозавдання для безліч ідей)))







А ось яке фотонатхнення підготувала наша дизайн-команда:

Осінь... Вона вся така таємнича і романтична, різноманітно-барвиста і морозна - моє щастя. Я упиваюся її ароматом, смакую всю її палітру, насоложжуюсь ласкавим та не пекучим сонцем. Обожнюю прогулянки вузикими стежками парку, тихенький шепіт листя під ногами.
Саме ці емоції я намагалася передати букетом на фото. Яскраво-жовті квіти, що нагадують сонце. Зелене листя - останні подихи соковитого літа та насичено червоні, трохи брутальні ягідки шипшини та китиці горобини.
Ось таке воно - осіннє щастя)

Мое счастье - это моя семья! А точка на нашем маленьком шарике может быть абсолютно любая, главное, чтобы мы были там все вместе. Мы очень любим природу и активный отдых.
Любимые муж и сын, лес или море, палатка, дым костра... что еще нужно для счастья?


Моє щастя - бути в гармонії із собою та Богом! А ще - мій найрідніший чоловік, якому і належить цей вираз: точка щастя) Так він називає наші улюблені місця.


Щастя для мене складається із всіх дрібних і не дуже моментів мого життя, із всіх його складових. Яка радість займатися тим, що ти любиш! Про мою любов до скрапбукінгу ви уже знаєте, але є ще одна моя улюблена справа - наша етнографічна колекція Кровець. Ось так кожних вихідних ми по трішки її оцифровуємо)


Как же здорово найти ромашки посреди только собраного в поле урожая!
Любуешься и радуешься такому чуду, как ребенок, а ведь много ли для счастья надо?)



Чекаємо Ваші щасливі фото до 09.11.2015 р.!

З любов'ю

команда АртКлубу!






3 коментарі:

  1. Дуже рада, що моя фотографія прикрашає банер завдання, дякую))) завдання дійсно гарне))))

    ВідповістиВидалити
  2. Очень милое задание)) Девочки, а фото должны быть сделаны мной? Есть пару студийных неопубликованных фото с моей точкой счастья)) С таким можно поучаствовать?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуємо))) Фото має бути зроблена саме вами, адже ми оцінюємо вашу фотомайстерність!

      Видалити