22 червня 2015

Натхнення від спонсора - ScrapMir.

Всім привіт!
Сьогодні з вами знову я, Валя Freedom! Продовжую знайомити вас з нашим спонсором, вітчизняним виробником паперу для скрапбукінгу ScrapMir.
 
Почати сьогоднішній огляд хочу з дуже теплої та квіткової колекції "Любовь". Колекція досить універсальна і може використовуватися не тільки в романтичній тематиці, але і у будь-яких роботах про жіночу стать (будь-якого віку). Тут є і улюблені усіма дерев'яні дошки, і шеврон, і горох, і сердця, і багато-багато троянд. Папір представлений у двох розмірах: 30,5 х 30,5 см і 20 х 20 см, є лист з картками для журналлинга і доповнює колекцію набір епоксидних наклейок 
 
Далі колекція "Нежность". Назва говорить сама за себе. Папір відмінно підійде для робіт в стилі шеббі-шик. Папір так само представлений у двох розмірах: 30,5 х 30,5 см і 20 х 20 см, є лист з картками для журналлинга і набір епоксидних наклейок  


Набір паперу "Фруктовый сад" відмінно підійде для створення кулінарної книги або робіт на кулінарну тематику. Розмір аркушів 30,5 х 30,5 см, є лист для журналлинга.


А тепер порція натхнення від команди дизайнерів:
Катя
Час відпусток та, звичайно ж, морська тема.  Втілити настрой допомогла колекція "Море..." 



Для вашего вдохновения хочу показать небольшой блокнотик для невесты, созданный из набора бумаги "Наша Свадьба" :) В блокнотике четыре разворота с различными кармашками, местом для фото и записей, плюс в каждом развороте двенадцать листов состаренных с помощью кофе:) 

http://scrapmir.com.ua/r_imgs.php?thumb=sm1400011.jpg&w=500&h=500 


Первый разворот:



Второй разворот:



Третий разворот:



Четвертый разворот:






Я створила такий романтичний Magic Box з колекції "Любовь" та Музыка Любви . Використовувала також набір епоксидних наклейок "Любовь". Мої враження від якості паперу дуже позитивні, друк чіткий, папір приємний на дотик та не тонкий, все як я люблю)) І для таких романтичних робіт - це саме те, що треба! 


 
Всередині знаходиться задекорована коробочка, в якій можна подарувати перстень на заручини чи просто красиву прикрасу)))

Є тут кишенька для записочки і тежик для фото (там поки що наше з чоловіком)

А ось коробочка з близька) Надіюсь, цей Magic Box послужить для якоїсь гарної пропозиції))))




Сторінка з фото дуже щасливого для мене дня...
Використала папір з колекції "Леди Шебби" та епоксидні наклейки з колекції "Нежность"

 

Листівка для ніжної та впевненої в собі дівчини.
 Папір та єпоксидні наклейки з колекції "Нежность".


Листівка-мотиватор
 Папір з колекції "Нежность"


І це далеко не все! Слідкуйте за нашою рубрикою і дізнаєтеся більше! До зустрічі!


З вами була Валя Freedom
<a></a>

2 коментарі: