01 червня 2015

Запрошуємо на солоденьке

Вітаємо  усіх з початком літа!  Нехай для кожного з вас воно принесе лише позитивні емоції, приємні зустрічі та радісний відпочинок! А ще сьогодні  свято у діток - Міжнародний день захисту дітей! Оскільки ми всі в душі діти і дуже любимо свята та подарунки - команда дизайнерів та спонсорів Арт Клубу UA підготували для вас мега цукерку - з нагоди першої тисячі наших дорогих постійних читачів:

Дякуємо усім, хто творить з нами, а також тим, хто просто стежить за публікаціями блогу!  Нам дуже хочеться, аби наш дружній зв"язок з вами тривав ще не один творчий рік :-)  
А тепер - найприємніше - переможців у розіграші буде 9, кожен з яких отримає подарунок, що складатиметься з  оригінальної речі від одного з дизайнерів  та  матеріалів від одного зі спонсорів.
Ось що ми для вас підготували:
 Чарівний кулончик "Dream" від  Валентини - Freedom, а від Скрап-студії "З любов'ю" - Заготовка для альбому 20*20 см та Слово для декору.


Затишна в'язана сова від Каті, а також набір паперу, висічок і наклейок від Scrapmir

Класний міні-альбом від Gyravlick і набір різноманітних картинок від Євгенії Курдибановської

Ще одним чудовим подаруночком буде кольє із бісеру від Люди - Вишневий цвіт. В додаток до нього милий крокодильчик, який з неймовірною любов'ю створили дітки з інтернату в селі Рай, а також обкладинка на паспорт для справжньої рукодільниці. А від CHERRYLANA designs - набір штампиків - сніжинок.

Наступний подаруночок від Марти - дуже класний блокнотик для записів і фоновий чіпборд Соти від Бумага-Марака.

Просто неймовірний подаруночок чекає вас від Наталі Міщенко - міні альбом про один чудовий день вашого життя, та Scrap Box - сертифікат на покупку на 120 грн.

Сьомий подаруночок буде від Наталі - Didideira - в'язана салфетка, а ще листівочка і купка матеріальчиків, та Фабрики Декору - набір новеньких, мега класних спреїв-хамелеонів.

А наша Аліночка - Ladybird зробила у подарунок декупажну рамочку для фото, яку ви отримаєте разом із набором різноманітного чіпборду від Вензелика.

Ну і останній наш подаруночок - від Наді - м'якенька, тканинна рамочка для фото, та від ART Шафи - цілий букет різноманітних квітів, ягідок і тичинок для декору.

Умови участі у розіграші:
1. Бути постійним читачем Арт Клубу UA
2. Розмістити окремим постом інформацію про нашу цукерку з банером та активним посиланням на цю публікацію у себе в блозі/Вконтакті/Фейсбуці (але не більше трьох посилань від одного учасника). І будемо вдячні, за розміщення банера на боковій панельці :).
3. Додати себе у лінки та тримати кулачки до дня розіграшу  
4. Цукерки поїдуть у будь-який куточок світу (якщо ви не з України - будьте готові оплатити доставку - це важливий пункт участі!)  
5. Цукерка тільки для діючих рукодільних блогів, чи сторінок (якщо у блозі не було рукодільної публікації протягом останніх двох місяців або ж багато публікацій про розіграші - такий учасник видаляється без попереджень зі списку учасників!)

Результати розіграшу будуть обпубліковані впродовж декількох днів  після завершення запису - 
30 .06.15
Бажаємо усім удачі!





8 коментарів:

  1. Шикарно) Это мега конфеты, особенно их часть сделанная золотыми руками мастериц. И розыгрыш на мой день рождения)) Девочки, ваш блог заслуживает еще больше читателей. Спасибо, за ваши задание и ваше вдохновение

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. О! Вот так отзыв! Спасибули, мы, правда, старались!

      Видалити
  2. ничего себе сколько красоты будет подарено, девочки из ДК постарались на славу - такие чудесные рукоделочки получились ))) подарки от спонсоров чудесные )) спасибо за шанс!

    ВідповістиВидалити
  3. Супер - мега цукерка, клас))) я ще й досі на позитивних враженнях від попередніх ваших солодощів, а тут знову така смакота....і як можна встояти - ніяк, треба записуватись)))) дякую вам, люблю ваші завдання і мк ))) блог чудовий)))

    ВідповістиВидалити
  4. Спасибо за шанс!! Держу кулачки)

    ВідповістиВидалити
  5. Вот это подарочки! Супер! Желаю всем удачи!
    Спасибо за угощение)

    ВідповістиВидалити
  6. Подарунки прекрасні! Невідомо чи пощастить :) але, що важливіше - ДЯКУЮ організаторам, дизайнерам та спонсорам за море натхнення!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Какие замечательные подарки приготовила ДК !!!! Спасибо за угощение :)

    ВідповістиВидалити