19 березня 2013

Життя надто коротке, щоб одягатися нудно!


Американському бренду Mary Frances, створеному дизайнером Мері Френсіс Шаффе (Mary Frances Shaffer), вже більше 20 років. Зробити собі ім"я, відоме в усіх куточках світу, Мері Френсіс змогла завдяки.... сумкам.


Так, саме  дамскі сумочки - всіх кольорів, форм та розмірів, виготовленні з різноманітних матеріалів, які підходять  під будь-який стиль одягу і будь-який сезон - саме вони перетворили справу "індивідуального підприємця" в міжнародну компанію вартістю мільйон долларів, бутіки якої можна знайти в найрізноманітніших країнах світу. Серед прихильників марки багато знаменитостей, в тому числі Періс Хілтон, Джесіка Сімпсон, Тері Хатчер, Лінда Тейлор та інші.
Зараз, крім сумок, Мary Frances випускає шалі та прикраси, пояси та милі дамському серцю аксесуари у вигляді коробочок для таблеток, касметичних дзеркалець, візитниць та інших корисних і красивих дрібниць. Але всі вони покликані допомагати і відтінити головне багатство компанії - сумочки.


"Життя надто коротке, щоб одягатися нудно!" - якось сказала Мері Френсіс. Звідси й бачимо. що нудними її сумки не назвеш ніяк. Вона постійно грає з матеріалами, малюнками, формами. Її роботи істинно віртуозно прикрашені. Тут є і бісер, і вишивка, і аплікація. Вона завжди слідкує за модними тенденціями, але ніколи не слідує за ними сліпо. Всі її роботи унікальні, вони існують тільки в одному екземплярі. Однак обділеними прихильники марки не бувають. За рік Мері випускає приблизно 5 колекцій. До речі, деякі особливо активні  прихильники цього бренду говорять, що в їх колекціях нараховується до 100 сумок Mary Frances! 


Що стосується біографії Мері, що не стосується сумок, то вона народилася в Каліфорнії, виросла в "пляжній зоні" Сан-Франциско. У неї є чоловік та син, котрі, звичайно ж, допомагають їй в роботі.А взагалі на питання про життя дизайнер зазвичай  говорить, что для неї робота та сім"я - це два взаємопов"язаних, а не окремо існуючі параметри. 
Сайт дизайнера www.maryfrances.com

Вдалого вам дня!!!









3 коментарі:

  1. АААА! як чудово! дякую за вибух натхнення))

    ВідповістиВидалити
  2. Спасибо за такую красоту и порцию вдохновения!)

    ВідповістиВидалити
  3. Відпадні сумочки-з таким аксесуаром непоміченою не залишишся:)це точно!

    ВідповістиВидалити