15 серпня 2012

Конкурс Тедді Майстер 2012



Наприкінці цього року у столичному Українському Домі відбудеться виставка ляльок TeddyLand. Майстри лялькарства вже зараз можуть готуватися до цієї події: їх запрошують взяти участь у конкурсі ведмедиків тедді.

Умови участі в конкурсі Тедді Майстер 2012:

1. Взяти участь у конкурсі може будь-хто. Кожен учасник може надати для участі в конкурсі одну роботу після оплати реєстраційного внеску (400 грн). Кожна наступна робота додатково оплачується – 100 грн за роботу. Заявку для участі в конкурсі потрібно подати до 15.10.12.
2. Інформацію про конкурсну роботі потрібно надати до 15.11.12. у такому вигляді: номінація, розмір, фото. Робота повинна мати сертифікат із зазначенням імені автора, назви роботи, дати випуску, тиражу, матеріалів, розміру.
3. Всі додаткові аксесуари, сертифікати повинні надійно фіксуватися. Інакше організатори не несуть відповідальності за їхню втрату.
4. Конкурсні роботи можуть бути представлені в двох категоріях: «Майстер» і «Дебют». У категорії «Майстер» свої роботи можуть виставити автори, чиї роботи вже були відзначені в тематичних конкурсах. У категорії «Дебют» свої роботи можуть презентувати автори-початківці.
5. При оцінюванні робіт будуть враховуватися такі критерії: відповідність номінації, гармонійність пропорцій, колірна гармонія, якість виконання, дизайнерське рішення, завершеність роботи, авторська індивідуальність.

Номінації конкурсу Тедді Майстер 2012:

Класичний. Авторський ведмедик, виконаний з традиційних матеріалів із дотриманням традиційних стилістичних прийомів. Розмір: від 15 см.
Фентезі. Авторський ведмедик, виконаний з будь-яких матеріалів, з пошуком новаторських форм і оригінальних способів вираження його індивідуальності. Розмір: від 15 до 40 см.
Ретро. Авторський ведмедик, образ і стиль якого відповідає заданій темі. Можливе використання одягу, аксесуарів. Розмір: від 15 до 40 см.
Міні. Авторський ведмідь або друг ведмедя, виконаний з традиційних матеріалів, допускається використання одягу, аксесуарів. Розмір: до 12 см.
Друг Тедді. Друг ведмедика, виконаний з традиційних матеріалів, у вільному стилі, може бути в одязі. Розмір: від 15 до 40 см.
Ведмідь в костюмі. Авторський ведмедик, виконаний з традиційних матеріалів з акцентом на костюм.
Текстильний Тедді. Авторський ведмідь, зшитий з тканини. Розмір: від 15 до 40 см.
Натюр. Авторський ведмідь, зшитий з традиційних матеріалів, максимально схожий на натуральних ведмедів (наприклад, панда, грізлі, бурий, білий).
За умови дистанційної участі в конкурсі, доставка конкурсної роботи здійснюється за рахунок конкурсанта. Прийом конкурсної роботи – не раніше, ніж за сім робочих днів до початку конкурсу. Повернення конкурсної роботи здійснюється протягом десять робочих днів після закінчення конкурсу. Довідки – за телефоном: (044) 245 55 00, Олена Кравченко.

Немає коментарів:

Дописати коментар