09 листопада 2020

Натхнення до завдання кінодошка "Титанік" від Лєни Рукодільник та ScrapEgo

  Привіт-привіт!

З вами Лєна Рукодільник і я до вас з натхненням до нашого завдання Кінодошка натхнення Титанік. І як завжди зі мною прийшов надихати наш спонсор - виробник крутих матеріалів для мікседмедіа - «ScrapEgo – товары для творчества».


Мандрівки споконвіку завжди манили всіх. Адже подорожі - це наче здійснена мрія в чистому вигляді. Це та єдина річ, купуючи яку, стаєш багатшим. І у нашому завданні Кінодошка натхнення Титанік мандрували знаменитим лайнером Атлантичним океаном. 1912 рік асоціюється ще й з розкішшю та вишуканим стилем. Так і вийшла у мене чоловіча листівка про подорож з ММ фоном в зістареному стилі. 
Для його створення я використала спреї кольорів "Англійський чай" та "Оливковий",  акрилову фарбу "Антична бронза", кракелюрна фарба "Шоколадна" та глітерний гель "Золото". Бризки зроблені "Чорним гессо" та акриловою фарбою "Антична бронза". Акцентів я додала акриловою восковою пастою-фарбою "Золотий діамант".












Отже наше завдання:
Надихнутися ДОШКОЮ (палітра, настрій, окремі елементи, асоціації)  та створити будь-яку рукодільну роботу. Обов'язково вкажіть чим саме ви надихнулись!


І як завжди нагадаю правила:
Ваша робота має бути новою і нецифровою. У Вашому пості має бути банер і посилання на завдання. Максимальна кількість завдань, в яких ви можете брати участь - це п'ять. В завданнях зі схожою темою чи схожими обов'язковими елементами брати участь не можна. Доставка призів за кордон за рахунок переможця.

З Вами були Лєна Рукодільник та ScrapEgo.
Натхнення Вам!!! 

Немає коментарів:

Дописати коментар