02 серпня 2017

3-в-рядок: "Три шари паперу"

Вітаємо, дорогенькі!!!)))
Друге число та нове свіженьке завдання з серіі "3-в-рядок"! В ньму ми працюємо з головним ОЕ - папіром. Але спочатку запрошуємо почитати деякі цікавинки про цей матеріал))
...
Папір – такий розповсюджений предмет, на який ми мало звертаємо увагу.
Ми сприймаємо папір, як щось звичайне, адже ми використовуємо його кожного дня: пишемо на ньому, користуємося паперовими пакетами, читаємо пресу (надруковану все на тому ж папері), отримуємо паперові листівки тощо. Всюди й в усьому присутній папір, але ми навіть не знаємо деяких цікавих фактів про нього.
Ось ви знали про те, що:
Цікаво, що країни-лідери з виробництва паперу більше за всіх його і використовують. На першому місці стоять США, на другому – Китай, на третьому – Японія.
У світі існує більше 400 видів паперу.
За останні 20 років світове споживання паперу збільшилося з 92 до 208 мільйонів тон за рік, зростання склало 126%. Поява комп’ютерів різноманітних систем електронного документообороту й інших сучасних технологій цю тенденцію не змінило.
Виробництво паперу – важкий процес, що складається з восьми різноманітних технологічних операцій.
Виявляється, енергетична цінність паперу така сама, як у картоплі. Адже він вміщує 85% целюлози – складного вуглевода, а також в ньому вміщується глюкоза. Це позначає, що папір можна використовувати в їжі. (Цікаво!))))))))))))
Паперовий лист не товщий за бритвене лезо – всього 100 мікроміліметрів, тому порізатися папером дуже просто.
Для виготовлення 1 тонни паперу потрібно 5,6м3 деревини. Якщо врахувати, що середній об’єм одного дерева – 0,33 м3, то для виробництва 1 тонни паперу необхідно 17 дерев.
Середній американець витрачає майже 300 кг паперу на рік, європеєць – близько 75 кг паперу, а середній африканець використовує менше 1 кг на рік. Росіянин має вигляд скромніший за європейця, але марнотратніший за африканця – 25 кг паперу за рік використовує в середньому мешканець Росії.
Звичайний папір середнього розміру і щільності, який використовується у більшості офісів, можна скласти 7 разів, не більше. І лише одній американській школярці вдалося зробити це 12 разів! Донині ніхто не зміг повторити цей рекорд.
В усьому світі щороку виготовляється близько 350 мільйонів тон паперу. (джерело

Суть ЗАВДАННЯ: зробити рукодільну, не цифрову роботу, використовуючі нижчезазначені ОЕ

Головний елемент, як ви здогадалися, - 3 шари паперу(можна більше, не менше).
Необхідно також використати не менше 2 допоміжних: штамп, чіпборд, скрепка,строчка, метелик, стрічка .



Запрошений дизайнер - Олена Базюк
 
Для завдання в мене вийшла ніжна лавандова листівка. Шари паперу переплітаються з мереживом, додала романтичний чіпборд від Фабрики декору, та використала штампи, а для техніки ембоссінга на кальці викорастала білу пудру також від Фабрики декору.




Роботи нашої ДК для вашого натхнення:

Євгенія Чунис
Мій рядок - три шару паперу- штампи - чіпборд від нашого спонсора Скрапочки.



Наталія Міщенко
Цього разу я створила чоловічу листівочку. Вона для мене особлива, адже для дорогої мені людини, мрії якої я дуже хочу щоб здійснилися!
Мій рядок - три шару паперу- штампи - чіпборд.




Gyravlick
Привіт! Я як ніколи з альбомом для фото))
Вінтаж полюбляю, але рідко щось пристойне виходить)))
А на цей раз, здається, все получілось))) Отож, альбом для фото з максимально пласким декором. РЯДОК: 3 шари паперу-чіпборд-метелик




Трішечки про подаруночки до цього завдання.
Фабрика Декору - надає СЕРТИФІКАТ НА 100 ГРН

Майстерня чіпборду Вензелик - СЕРТИФІКАТ НА 75 ГРН

Сертифікат на 100 грн


-ЗАВДАННЯ РУКОДІЛЬНЕ -
Чекаємо на ваші роботи до 01.09.2017 року.
Нагадуємо, що призи ми висилаємо по Україні безкоштовно.

Затаїв подих, чекаємо на Ваші роботи)





Немає коментарів:

Дописати коментар