03 грудня 2012

Обмін новорічними листівками!!!


Привіт усім!!! Наближаються новорічні та різдвяні свята. Більшість з вас до них почали готуватися ще в жовтні ))) отже, для вас не буде проблемою взяти участь в обінному проектів від Арт Клубу. Обмінюватися ми будемо - новорічними листівками. Яна (Зроби сама) вже завершила свій набір на такий обмін, хто не встиг запрошуємо до нас. 
Велике прохання, подавайте заявки лише тоді коли на 100% впевнені що вам вдасться їх відправити вчасно. Інакше ви підведете усіх учасників.

Отже, умови обміну:
1. Щоб взяти участь у обміні напишіть мені листа на адресу: n.shpak.blogs@gmail.com  В темі листа вкажіть ОБМІН. В тілі листа вказуєте:
   - свій нік
   - кількість листівок для відправки
   - міжнародний обмін чи лише по Україні
   - свою адресу
Якщо у відповідь вам не прийшов лист з текстом "заявка прийнята", значить я не отримала вашого листа. Напишіть мені ще раз.
2. Заявки приймаються до 9 грудня 2012 року.
3. 11 грудня в цьому пості я публікую список учасників, в коментарях ви підтверджуєте свою участь.
4. 12 - 13 грудня я перетасовую усі адреси і відправляю вам
4. з 14 до 17 грудня ви готуєте свої листівки, або купуєте готові. В нашому обміні можна обмінюватися як саморобними так і купленими листівками.
5. з 17 до 20 грудня (хто хоче може швидше) ви відправляєте свої листівки своїм адресатам.
6. з 17 грудня в цьому пості буде ввімкнено інлікс з допомогою якого ви будете звітувати про отримані листівки.
7. Обовязково підпишіться на оновлення, щоб відслідковувати новини!!! Під віконечком "додати коментар" є текст Підписатися за допомогою повідомлення електронної пошти просто натисніть на нього і вам на пошту будуть приходити нові коментарі до цього посту. Дякую )

 Всім удачі та натхнення!!!


9 коментарів:

  1. У мене вже листівочки готові!!! Чекаю на адреси

    ВідповістиВидалити
  2. прийшло всього три заявки, більше ніхто не хоче обмінюватися? завтра роздаю адреси, хто ще бажає взяти участь відправляйте заявки до завтра.

    ВідповістиВидалити
  3. Наташа, меня Юлечка сегодня пригласила в ваш обмен, еще можно?

    ВідповістиВидалити
  4. вибачаюсь за затримку, в мене не було інтернету ) усім бажаючим вже надіслала адреси, список учасників не буду оголошувати, учасників всього три + я. Відкриваю інлінкс, хто отримає листівки - звітуйте ) усім бажаю натхнення та класного обміну ))

    ВідповістиВидалити
  5. Листівки відправила сьогодні, як отримаю свої прозвітую

    ВідповістиВидалити
  6. я вже отримала одну, на днях покажу )

    ВідповістиВидалити
  7. Сьогодні отримала листівку від Олі Дорофеєвої, приємно вражена подаруночками, дякую Арт клубу за таку акцію. Вперше приймала участь в обмінному проекті, тому не здогадаласьсь про подаруночки до листівочки, наступного разу візьму на замітку. Пост про отримані листівочки зроблю трішки пізніше, коли додому повернеться фотоапарат разом з чоловіком, який у відрядженні

    ВідповістиВидалити
  8. дівчата, хто отримав листівки - показуйте. Хто ще досі не відправив - відправляйте, краще пізно ніж ніколи, тим більше що на них чекають.

    ВідповістиВидалити