22 лютого 2012

Інтерв'ю з дизайнером - Mariana. Відповіді на запитання

Mariana

Привіт!
Дякую всім, хто завітав до мене на інтерв'ю!  А зараз я запрошую посидіти зі мною за чашкою теплого чаю чи ароматної кави, поки я відповідатиму на запитання. :)

 Gestija
- Скільки часу ти приділяєш скрапу?- Скрапу приділяю той час , що залишається вільним від хатніх клопотів))) Переважно, це тоді, коли доця з чоловіком солодко сплять.
- Як ти прийшла в скрап?
- оооо, я ще тоді не знала, що це скрап, і не знала звідки беруться ці всі красиві квіточки, фігурні метелики, бордюри.....  ))))  Почалось все під час підготовки до весілля. Дуже хотілось запрошення ручної роботи. Отак і втягнулась. А серйозніше зайнялась десь 1,5 року тому, коли доця трошки підросла, і в мене появився вільний час.
- Які роботи тобі більше всього подобається робить? Чому?
- Зараз дуже люблю робити коробочки. Люблю, коли з купки заготовок на столі починають вимальовуватись контури коробки, потім декор... і получається щось красиве.
- Чому ти хотіла би навчитися ще в скрапі?- Дуже  хочу освоїти коптський перепльот, квілінгові вазочки і круглі коробочки.


Іванк@
- Твоя основна професія?
- Наразі моя основна професія - мама з декреті :) Перед тим я працювала у фінансовій компанії, що була кредитним посередником. Робила купу звітів, контролювала роботу працівників на філіях, навчала нових, впроваджувала нововведення у програмі... ееех, серйозна колись була 
- Скрап,як засіб підзаробити,чи лише для душі?
- В першу чергу скрап для душі!!! Він допомагає відпочити від хатніх клопотів, навіть якщо це після 12 ночі . І я зовсім не проти, і дуже тішусь, коли є замовлення.
- Скільки грошей можеш витратити на скрап не жалкуючи?
- це таке "гаряче" питання... Хочеться значно більше, ніж можу собі це дозволити. Переважно, що зароблю -  відкладаю, а тоді в закупку :)


Soniachna


- чи завжди легко вдається творити на замовлення? Як приманюєш музу, коли вона десь далеко?:)
-  не завжди, а особливо, коли просто просять - зроби щось гарне, все-одно якого кольору, форми, з квітами чи без... тоді просто руки не знають за що взятись. Музу шукаю в челендж-блогах. Правда не завжди вдається зробити по поточному завданню, але роботи дизайнерів надихають.



Ще раз дякую дівчаткам за увагу! Мені було приємно читати ваші запитання, та дуже легко відповідалось.
Гарних вам ще зимових днів, натхнення та успіхів в творчості!!!



2 коментарі:

  1. Дякую за відповіді,було цікаво почитати!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Мар'янко, дякую за чудове інтерв'ю і такі теплі та душевні відповіді!!!

    ВідповістиВидалити