21 лютого 2012

Цукерки & подарунки від Арт Клубу.


Вітаю наших любих читачів в Арт Клубі!
Кількість наших ПЧ вже перевалила за 500!!! ми вам дуже дякуємо, що не дивлячись ні на що ви нас читаєте і  залишаєтеся нашими прихильниками!!! ДЯКУЄМО!!!
З цього приводу ми мали б вас пригостити чимось солоденьким ) Але на жаль цього ми не зробимо ((( На проекті склалася дуже не приємна ситуація з подарунками. Дуже багато переможців не отримали цукерок та подарунків. Я вибачаюся за ситуацію, яка склалася і спробую її вирішити на вашу користь. Але для цього мені потрібна ваша допомога ))).
УВАГА!!! Усі хто не отримав подарунок - напишіть мені повідомленя VKONTAKTE. В темі листа вкажіть Приз/Цукерка, в тілі повідомлення вкажіть ваш НІК, додайте посилання на пост де вказано, що ви виграли приз + ваша домашня адреса, куди відправити приз. Усі листи будуть розглядатися індивідуально і по черзі отримання листів будуть відпралятися призи. Тобто, хто перший напише того першого втішимо новим призом ))) НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ПИШІТЬ МЕНІ НА ПОШТУ!!!! ВАШ ЛИСТ ЗАГУБИТЬСЯ В КУПІ СПАМУ, ЯКИЙ Я ТОННАМИ ВИДАЛЯЮ НЕ ЧИТАЮЧИ. Ті, хто не зареєстрований вконтакті, напишіть в коментарях до цього посту Приз/Цукерка і я з вами звяжуся.

Дякую за розуміння та допомогу. Сподіваюся, що проблема вирішиться і ми порозуміємось))).  Бажаю усім успіху!!!



3 коментарі:

  1. Я так и не получила приз, но если честно уже и перестала ждать

    ВідповістиВидалити
  2. усім усе буде відправлено, можливо в деяких випадаках вже не те що розігрувалось, але усі отримають свої подарунки )

    ВідповістиВидалити