10 червня 2011

"Сердечна" рамочка для фото. МК.

    Привіт усім. Сьогодні я до Вас з невеличким МК. Покажу, як можна зробити рамочку для улюбленого невеличкого фото,  картинки, чи привітання. Можна цю рамку поставити в себе на робочому столі, поличці, або зробити приємне другу, чи подрузі, подарувати їм,  вклеївши в таку рамочку його/її фото.)



   Отже нам знадобиться дизайнерський, або простий кольоровий картон. Беремо серце, попередньо намалювавши і вирізавши його з паперу(одна боковина серця трохи пряма, інша- більш випукла), прикладаємо його на наш картон, обмальовуємо олівцем, відступаємо трохи, перевертаємо серце дзеркально і ще раз обмальовуємо. Серця між собою з"єднуємо перетинками. Вирізаємо фігуру по контуру.  На місцях прямих боків проходимося інструментом для згинання (в мене-стара ручка кулькова, що не пише))).

 В середині серця робимо виріз-отвір бажаної форми. Я вирізала звичайним канцелярським ножем.



  Вирізаємо потрібний елемент фото чи картинки, або штампуємо/друкуємо привітаннячко/побажаннячко чи просто теплі та хороші слова) -клеїмо на підложку. Тепер приклеюємо верхній край підложки до внутрішнього боку рамки.
   Зверху в серці дироколом робимо дірочку і вставляємо стрічку,-зав"язуємо бант. (Маючи встановлювач люверсів можна, звісно ж, зробити ним отвори і вставити люверси-так буде гарніше)
 Декоруємо на своє уподобання. Результат готовий.
 Радійте самі та радуйте близьких.



 Дякую за увагу. Усім гарного дня)

10 коментарів:

  1. Яка цікава ідея:) Оригінально. Дякую!

    ВідповістиВидалити
  2. Так просто и так здорово! Спасибо, возьму на заметку!
    P.S. Такая милая девчушечка на фото )

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую, рада, що сподобалося.
    koscova, девчушка на фото-моя дочка, але то вона ще в дворічному віці, зараз їй майже 6 )))

    ВідповістиВидалити
  4. супер, дуже кльово )))

    ВідповістиВидалити
  5. Очень классная идея!:) Спасибо большое!:)

    ВідповістиВидалити
  6. Отличный мк! Спасибо большое! у меня получилась вот такая сердечная рамочка http://ukrainka-ukrainka.blogspot.com/2011/10/blog-post_27.html

    ВідповістиВидалити