пʼятниця, 15 липня 2016 р.

А на сніданок сьогодні омлет!

Доброго раночку, дорогенькі!
На зв`язку Gyravlick.
Відновлюємо рубрику "Кулінарні рецепти"?
Давненько-давненько не було в АртКлубі смаколиків. Наші рецепти будуть у вільному описі, але, маю надію, вам зрозумілими.
Тож вперед! До справи!
 Сьогодні готуємо за 25 хвилин та на пічці!

  
Омлети я дуже полюбляю та частенько готую на сніданок. Навіть привчіла до них чоловіка)))

ОМЛЕТ.


Порція на двох. 
Загальний час готування: 0 годин 25 хвилин.
Активний час готування: 0 годин 10 хвилин.
Вартість: дуже економно.
Складові:

Яйце куряче - 5 шт
Молоко - 200 г
Зелень цибулі - 40 г
Цибуля - 1 шт.
Помідор - 1 шт
Перець - 1 шт
Сіль - 1 щіпка
Олія - 30 г
 Приготування:

Миємо та чистимо овочі. Нарізаємо тонкими кілечками цибулю та перець, помідор тонкими четвертинками.
 
 Зелень цибулі нарізаємо жульєном.
 Яйця вбиваємо у миску
 Доливаємо туди молока. Солимо за смаком (або не солимо) та перемішуємо виделкою.
 Помідор та перець трохи притушуємо на олії
 На іншій сковорідці та в той же час смажимо кільця цибулі до золотистого кольору
 Коли помідори та перець пом`якшали, додаємо у сковорідку цибулю, яйця з молоком та висипаємо зелень. Накриваємо кришкою, перемикаємо вогонь на самий маленький.
 Процесс) Вже скоро буде готова наша страва! Можна виделкою перевірити, як зарум`янилася наша страва знизу))
 Все! За 15 хвилин під кришкою маємо легенький, красивий, поживний сніданок!

Корисних та смачних вам вихідних!
<a></a>

Немає коментарів:

Дописати коментар