11 грудня 2015

Фотозавдання 14 "Чари зими"

Вітаємо, наші дорогеньки читачі та читачки!

Несподівано і швидко (принаймі для нас) уже настав перший місяць зими і останній місяць цього року - грудень! А що це означає? Що треба швидко втілити всі плани,підбити підсумки, багато мріяти, багато дарувати і отримувати, тішитись першим снігом, святковими вогнями, прикрашати дім і ставити красуню-ялинку... і ще безліч інших таких приємних справ!

От ми й запрошуємо вас поділитись, яким є ваш грудень, а також що для вас означають новорічно-рідзвяні свята! Розкажіть нам про свої сімейні традиції, про підготовку до новорічних свят, про сніжну красу вашого міста, про затишні зимові вечори, про святкування Нового року, про сімейне Різдво... І цього разу наше фотозавдання триватиме до 15 січня, бо АртКлуб теж хоче на канікули)))

А ось яке сніжне натхнення підготувала наша ЗД

Lukelia



І таким є грудень нашої дизайн-команди:


Я до останнього надіялась на сніг і красиві зимові фото, але цього року грудень у нас дуже схожий на березень))) Тому зима у мене тільки на робочому столі! І коли інші люди спокійно купляють мандаринки і продумують святкові меню, ми, рукодільні помічники Св. Миколая, трудимось над подарунками для рідних і близьких наших клієнтів))) Так і проходять мої грудневі дні: на столі розгардіяш, новорічні матеріали разом із дитячими, декілька альбомів, гірка блокнотів і незліченна кільсть листівок. А тоді фотографування, поки хоч трішки сонця є! Люблю грудень))))


Freedom
  Для меня, как и для большинства из нас, декабрь - это подготовка к новогодним праздникам. И сейчас мой рабочий стол завален работами приуроченными к этому чудесному празднику.


Декабрь - это Новый Год, праздник детства, а значит и сладостей)


Ми чекаємо ваші фото-роботи до 15.01!
Лінки продовжимо до 15-ого пізніше!

З любов'ю,

АртКлуб







4 коментарі:

  1. Ой, девчата, а у нас декабрь дождливый и серый(. Интересное задание, сделаю свой собственный декабрь).

    ВідповістиВидалити
  2. Здравствуйте, уважаемые хозяюшки блога!
    Очень хотела поучаствовать в задании. Но, почему-то, у меня нет возможности добавиться в линки ((( Если еще есть возможность подать работы, то мои фото можно посмотреть здась http://bydolgova.blogspot.com/2016/01/art-club-ua.html#more
    Спасибо!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Здравствуй!! Работу конечно примем) Сегодня ещё все желающие могут добавиться в комментариях!

      Видалити
  3. Девочки, а где результаты?

    ВідповістиВидалити