25 листопада 2015

Моя країна- завдання 14 - Маєток Святого Миколая

Вітання читачам та гостям блогу!
Наближається грудень - найказковіший місяць року - з передсвятковою метушнею, приготуванням подарунків, написанням листа святому Миколаю...

А чи знаєте ви, що резиденція Святого Миколая дійсно існує? І можна не тільки написати йому листа, але і відправитися туди в гості, назустріч казці. Причому маєток приймає відвідувачів цілий рік без вихідних, з 9:00 до 17:00. Знаходиться резиденція в невеликому українському селі Пістинь в Карпатах, в Національному природному парку «Гуцульщина» .

Тут безліч ігрових майданчиків для дітей і різних будиночків, які охороняють дерев"яні фігури казкових героїв.

Сам господар живе в просторій дерев'яній гуцульській хаті.

 Тут у святого персональний кабінет і світлиця, де разом з помічниками він трудиться, не покладаючи рук, а 19 грудня запрягає сани, щоб розвезти дітям подарунки. 
А ще у маєтку є покої Святого Миколая:


 Побувавши в будинку Миколи, ви здивуєтеся величезній кількості дитячих листів: Чудотворець їх отримав більше 10 тисяч! І на кожне дав відповідь. 


 У його резиденції і діти, і дорослі можуть пройти майстер-класи, навчившись створювати чудові речі своїми руками. Це може бути як дитяча іграшка, так і ялинкові прикраси в різних техніках, якими володіють гуцульські умільці-майстри: різьба по дереву, інкрустація, вишивка та інше.


Справжньою подорожжю в казку стане відвідування музею новорічної та різдвяної іграшки. На стелі - прекрасна люстра з фігурками ангелів-охоронців. В її світлі ви побачите казкові багатства. Тут і традиційні гуцульські прикраси, і ліхтарики, і листівки, і дзвіночок, який виконує бажання - варто тільки доторкнутися до нього. Покаже господар і різноманітних ялинкових Дідів Морозів і їх «родичів» з різних країн світу. 

 Є в резиденції і кімната-музей природи, де можна дізнатися, що росте серед карпатських гір і які тварини населяють тутешні ліси. 



Якщо ви потрапили до маєтку 19 грудня, вас чекають незабутні враження на все життя. Слухняні діти відразу отримають подарунки. А для забіяк-непосид господар припас тоненькі різки. Це не означає, що їх каратимуть: Святий Миколай розпалює багаття (ватру, як кажуть у Карпатах), і неслухняні діти можуть спалити свої різки - виправитися і теж отримати подарунки. 

Тож у вас ще є час спланувати подорож до маєтку чи разом з дітками написати листа Чудотворцю:

Маєток Святого Миколая
 с. Пістинь, Косівський район
Івано-Франківська обл., 78633
st.nicholas.estate@gmail.com
тел: +380(3478)2-85-50  http://mykolaj.if.ua/
(джерела: 1,2,3,4,5)
До участі у завданні приймаються  зимові чи новорічні  роботи  з зображенням чи у формі будинку.

Невеличка новина. На жаль нас покидають наші постійні запрошені дизайнери Аня таОля. Нам насправді буде їх не вистачати.З майстрами такого рівня дійсно важко прощатися... Дякуємо вам! 
Чекаємо ваші красиві роботи в наших завданнях! ;-)


Роботи запрошених дизайнерів

PolAnna  
 Ось і добіг кінця мій термін перебування у цій чудовій команді! Щиро дякую дівчатам з Українського Арт Клубу за те, що перші повірили у мене та дали змогу працювати у команді. Для цього чудового завдання я створила листівку, на якій зображений будиночок та є фігурка маленького засніженого будиночка:

 Ирина Сагирова:
За завданням у мене склалася затишна і яскрава листівка! Використовувала в листівці крафт папір, стрічки, відріз в'язаної тканини , новорічну картинку, і акценти - брадс та пайетки . Будиночок зробила з нуля - вирізала з пивного картону і задекорувала:


Роботи команди дизайнерів:

Ladybird:
7 будиночків на кришці скриньки - декупаж:

Gyravlick:
 В мене листівка. Склалася, ну дуже швидко! 
У роботі використала мереживо, вирубку-сніжинки, в`язану сніжинку, гарні гудзики, бісер двох видів, залізну рамочку, два вида шнурів, штампик та дерев`яний будиночок, ще дропси:



Ось і почалася моя підготовка до новорічних свят і це моя перша зимова листівка цього року. Вона із золотистими сніжинками, морозними ажурними узорами та з Сантою, який пролітає над міськими будинками) 



Спонсорами завдання виступають:
"Фабрика декору" - вітчизняний виробник спреїв, фарб  та інших матеріалів для творчості, який подарує одному з переможців сертифікат на суму 100 грн. на покупку товару у магазині!



Приз від вітчизняного виробника чіпборду "ScrapBox"



Вітчизняний виробник товарів для творчості "Бумага-Марака":
теж підготував приз для одного з переможців.
(якщо у завданні не велика кількість робіт, дизайнери на свій розсуд розігрують один з призів)



Чекаємо на ваші роботи до 31 грудня включно:




12 коментарів:

  1. Дівчата, щиро дякую за все! Радію, що творила з вами!

    ВідповістиВидалити
  2. Роботи дівчат казкові. От би вже сьогодні Миколай ходив.

    ВідповістиВидалити
  3. Ещё раз хочу сказать Спасибо за приглашение подизайнить с Вами!

    ВідповістиВидалити
  4. Класне завдання і роботи надзвичайно святкові і надихають))) хочу свята і подарунків))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. И мы хотим, срашне!
      Спасибо, Лена! Очень нам приятно!

      Видалити
  5. ой яке класне завдання!!!! таке святкове ,ми вже так чекаємо Миколайчика ))) а я навіть не знала про ту хатинку ,ну все будем відсилати листа !!!
    Дівчатка а з шедоубоксом у формі будиночка можна брати участь ?? ось таким - http://ru.aliexpress.com/item/Classic-Design-Filofax-vintage-Identity-Personal-Size-Personal-Pocket-Organiser-Planner-Leather-Spiral-Diary-Notebook-4/32333811611.html?ws_ab_test=searchweb201556_6_79_78_77_80,searchweb201644_5,searchweb201560_1

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Светлана, у Вас ссылка на планнер)
      А вообще можно участвовать с работами в форме домика, конечно)

      "До участі у завданні приймаються зимові чи новорічні роботи з зображенням чи у формі будинку."

      Видалити
  6. Девчата, я как всегда с упоением прочитала статью, на столько интересно все описано, что захотелось непременно поехать к Николаю в гости). Очень интересное задание и прекрасные работы дизайнеров!

    ВідповістиВидалити
  7. Дівчата дякую за натхнення! Моя робота в кінці поста http://annamarkovska.blogspot.com/2016/01/blog-post.html, байдуже, що запізнилась, головне надихнулась))

    ВідповістиВидалити