11 вересня 2015

Натхнення від спонсора - Скрап студія з любов'ю

Привіт дорогі наші читачі. Сьогодні  наші дизайнери будуть надихати Вас своїми роботами з використанням матеріалів наших спонсорів, адже це натхнення від спосора - Скрап студія з любов'ю.

Але спочатку ми трішки покажемо актуального. А що може бути зараз актуальним, звичайно ж - школа та всілякі шкільні приладдя. І власне для мене це надзвичайно актуально, адже цього року синочок пішов в перший клас, і я вже зараз приглядаюсь, що б такого прикупити на шкільну тематику, щоб зробити альбом, сторіночку чи шедов-бокс. Отже, давайте подивимось, який великий асортимент штампів як і для альбомів, так і для привітань вчителів з їх професійним святом, яке вже зовсім скоро.










А це вже чіпборди, які додадуть ізюминка до ваших робіт.




І вже зараз, наші дизайнери підготували порцію натхнення для Вас.




Надпис "Люби" на листівці:



Сейчас какое-то помешательство на Маминых сокровищах и я не устояла)) Но делать коробочку банально, поэтому я решила сделать шедоу бокс с этими сокровищами, чтобы он был не только местом для хранения памятных вещиц, но и элементом декора.

Использовала:






Коробочка для пустышки глубже, чем остальные, поэтому я решила прикрепить её сверху


а так выглядит шебоу бокс если вынуть все коробочки, хотя пользоваться ими можно не вынимая из ячеек

 


Для цієї м'якої листівки-фоторамки на срібне весілля своїх батьків я використала весільні кільця з Набору чіпборду 160мм*85мм. Покрила їх срібною пудрою для ембосінгу


А ось веселий альбом для хлопчика з Набором чіпборду 9.4мм*3.8мм та Дерев'яною фігуркою 58*28мм

Надихайтесь, творіть у своє задоволення та не забувайте брати участь у наших завданнях.
Хороших всім вихідних, які вже зовсім незабаром.

5 коментарів:

  1. Як мені сподобався варіант маминих скарбів! Взагалі ці коробейки не подобаються, але в варіанті шедоу-бокса...хм цікаво, мабуть варто спробувати, може маленький МК? Дівчатка роботи чудові!

    ВідповістиВидалити
  2. Всі роботи класні,та шедоу -бокс мамині скарби - це просто неймовірно класна ідея!Дуже красиво!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо большое, очень приятно!!! Если так заинтересовал шедоу бокс, можно и МК сделать, только с силами собраться нужно)))

    ВідповістиВидалити