29 листопада 2014

"Моя країна" - завдання №3 - Тунель кохання!

Кілька років тому фото цього українського дива облетіли весь світ і прославили мальовничий і казково гарний зелений тунель в Рівненській області на весь світ.
Скільки б люди не намагалися перевершити майстерність природи у створенні насправді гарних речей, вона вчергове доводить, хто насправді господар і головний митець у нашому світі.

Неподалік від смт. Клевань, за 20 км від Рівного, на відрізку залізничної колії між населеними пунктами Клевань та Оржів, знаходиться мальовниче місце, яке отримало назву "Тунель кохання". Тунель утворили зарості дерев, кущів, які сплелися між собою у точну арочної форму. Побачивши це вражаюче зелене диво вперше, важко повірити, що створила його сама природа, а не якийсь ландшафтний дизайнер.

Починаючи з травня, листя дерев та кущів у поєднанні з квітучими рослинами утворюють навколо залізничної колії наче вкритий шовковистим зеленим килимом тунель. Залізнична колія веде до деревообробного комбінату, куди ходить невеличкий вантажний потяг. Ще одна гілка колії відгалужується до військової частини.Ідеально відвідувати це місце літом, або осінню. В ці пори року воно особливе) Та, якщо ви відважилися на таку подорож взимку, теж будете вражені красою засніженого тунеля.


Як доїхати: з автовокзалу в місті Рівне сідаєте на будь-яку маршрутку до Луцька й виходите в селищі Клевань. Сам тунель розташований за 7 кілометрів на схід від центру селища.
Доречі, для жителів Києва, маємо цікаву інформацію! Чи багато людей знає, що схожою чарівністю може похвастатися й маршрут 12го трамваю в м.Київ???
Ось, переконайтесь самі!




Отже, ми пропонуємо вам, любі наші читачі, надихнувшись красою цього місця, зробити роботу у будь-якій рукодільній техніці, використавши будь-яку з умов:
1. Створити роботу на тему "Весілля";
2. Створити роботу на будь-яку тему, з використанням ОЕ - арка.
3. Створити роботу з ОЕ - паралелі! Ассоціюємо з рельсами на нашій картиночці - це має бути щонайменше 2 паралельні лінії, або ж принт "полоски".

Роботи наших дизайнерів:


Алінка-Ladybird:
весільна скринька-купюрниця у техніці декупаж:


Сіправська Надія
Ось така у мене весільна листівочка, в якій я виконала ще одну умову - в якості паралельних ліній у мене стрічки.

Gyravlick

Страничка с позитивным, шуточным свадебным фото


Танюшка Данько:
У мене конвертик для диску з весільної фотосесії:

У мене блокнот на не зовсім весільну тематику, але про любов) А моє ОЕ - це паралельні лінії синьо-жовтої тканини!



Спонсором завдань серії "Моя країна" виступає український виробник чіпборда "Вензелик".
Призом цього завдання, володаря якого обере рендом, буде
сертифікат на 50 гривень
на покупку товарів в магазині
 спонсора "Вензелик"


Не забувайте про банер завдання у ваших постах!

Чекаємо на ваші роботи до 24.12.14











2 коментарі:

  1. Дуже вдячна ДК, що вишукуєте для нас такі казкові місця! Цей туннель - дійсно диво.

    ВідповістиВидалити