14 вересня 2014

Наша нова дизайнерська команда

Вітаємо Вас, наші любі читачі та гості нашого блогу!

Ось і промайнуло літо. І тепер лише теплий шлейф денного сонечка нагадує нам про нього.
За час нашої відсутності багато що змінилось і в нашому житті, і в нашому блозі.
Закінчили свою роботу наші любі дизайнери:





Галя

Ми дякуємо дівчатам за час, проведений разом, за чудові роботи та добру компанію! Бажаємо Вам натхнення та успіхів у всіх починаннях! Завжди будемо раді вас бачити у нас в гостях!


Але зараз ми готові почати працювати з новими силами, з новими ідеями, з новим натхненням та новою творчою командою дизайнерів!

Тож, зустрічайте, наша команда!!!





Привіт! Мене звуть Катя. Про себе завжди важко писати кілька слів, та так, щоб коротко. Я з файного міста Тернопіль. Однозначно, перш за все, я мама чудових діток та любляча дружина з творчою душею. Дуже люблю рукоділля. Вишивання та кардмейкінг для мене стали відпочинком та повним релаксом, а ще можливістю створювати унікальні речі та подарунки.

Ірина Зеленська

Вітаю! Мене звуть Ірина, я з міста Донецька. Дуже люблю нашу співочу та ласкаву українську мову. За першою освітою я вчитель біології та хімії, за другою - лікар-лаборант. А в душі я одвічний студент та люблю навчатись новому, а скрап та взагалі рукоділля дають нескінчене поле можливості для цього)) Тому я вже спробувала багато технік та видів творчості, але ще багато попереду))


Всім привіт! Мене звати Танюшка) Я - щаслива дружина й матуся двох маленьких пташеняток, донечки й синочка. Я - невиправна оптимістка! Щиро вірю в те, що дива трапляються, що добро завжди перемагає зло, а тепла усмішка здатна розтопити лід!!! Маю багато мрій у серці й велике та непоборне бажання нести в цей світ позитив!
Обожнюю рукоділля - це є мій особистий світ, в якому смачно пахне кавою, лагідно шубуршать папірчики на столі, ниточки складаються у грайливі візерунки,  а я  - така собі фея-чарівниця, яка через свої роботи розповсюджує добро світом...!

Вітаю! Мене звати Люда, живу із коханим чоловіком у Києві. Рукоділлям я займаюся змалечку, до цього мене привчила бабуся. Почалося все з бісероплетіння, потім я захопилася вишивкою, а тепер моя найбільша любов це скрапбукінг. Творю в різних стилях, як мені заманеться, найбільше люблю робити блокноти, листівки та альбоми.
Окрім хобі я ще аспірант культурології і актор) Ми з чоловіком дуже любимо подорожувати нашою красивою країною, любимо все традиційно-українське і збираємо етнографічну колекцію.

Усім привіт! Я Надія, проживаю недалеко від рідного міста Тернополя разом з чоловіком і непосидючим синочком Назарчиком. Захопилась скрапбукінгом вже досить давно, і навіть попри творчі перерви і перешкоди, залишилась йому вірна :). Колись пробувала і вишивати, в'язати, бісероплетіння і навіть декупаж, проте ніщо так не запало мені в душу, як скрап. 
Тепер мрію, щоб моє хоббі переросло у справу мого життя. Чого і Вам усім бажаю!


Привітики! Звуть мене Юлія. Я зі славного, древнього міста на Волині - Володимира-Волинського. Надихають мене на творчість мої кохані хлопці - чоловік та синуля Дмитрик. Зі скрапбукінгом познайомилася, ще коли працювала у львівській школі - вчителем образотворчого мистецтва, шукала оригінальні листівки для роботи з дітками...і закрутило, затягло. А взагалі? рукоділлям займалася з шкільного віку, всі гуртки були мої)))
У скрапбукінгу найбільше люблю альбоми, а потім уже листівки. У стилях я не дуже розбираюся, для мене це не є важливо, просто творю для свого задоволення! )) І зрозуміла, що у декреті найкращого хобі й годі знайти))) Ще й прекрасна можливість відпочинку від домашніх клопотів))
Дякую Катрусі за запрошення у клуб. Будемо раді Вас бачити у своїх завданнях!!!

                                                                               Gyravlick

  
Меня зовут Кристина Журавлёва, живу в городе Краматорск. Я работаю, в том году студенткой стала, так что параллельно ещё и учусь.  Очень люблю животных, поэтому стараюсь помогать нашему Обществу Защиты Животных «Друг». Люблю свою собаку Герду, кошку Матильду  и мужа – эта та семья, которую я сама создала и мечтаю с ними жить в своём доме. Очень люблю вытворять. Почему вытворять? Да потому что очень уважаю и ценю всё сделанное своими руками и всех, кто творит. Люблю зелёный цвет... Нежной любовью люблю Украину, нашу природу, традиции и всё наше. Мечтаю жить в Харькове. Мечтаю о творческой работе и вообще о многом... 

kukusya 


Привіт усім! Мене звуть Наталя. Я зі славетного міста Львова. Дружина чудового чоловіка і мама двох непосид - Анюти та Костика:) Зі скрапом познайомилась три роки тому і це стало основним хоббі) З дитинства люблю все рукодільне! Колись дуже любила вишивати, шити та в'язати, а зараз на першому місці скрап. Найчастіше роблю листівки та блокноти. А також полюбляю робити усілякі коробочки. Для мене скрап - це віддушина... куточок душі, де є місце лише прекрасному! Бажаю усім натхнення !



Меня зовут Анна, я мама замечательного мальчишки, любящая жена, а ещё я безумно увлечена скрапбукингом. Поэтому открыла свой магазин, организовала скрап-встречи в Москве и с удовольствием провожу МК в онкоотделениях детской больницы. Всё своё свободное время стараюсь провести с пользой не только для себя, но и для окружающих, стремлюсь к росту и стараюсь быть самокритичной.



Привіт. Мене звати Адріана. Я захоплюся усім рукоділлям, яким можна захоплюватися і подекуди пишу вірші та прозу. Творчість для мене - це стиль життя, кисень для моєї душі та втіха для серця.
Мій скрап почався з бажання гарно запакувати своє мило ручної роботи. І затягнуло. Мої дизайн команди не дають часу на відпочинок і на моєму робочому столі є завжди якийсь творчий процес. Рада знайомству та зичу усім безмірного натхнення для участі у наших  завданнях.


Ось такі цікаві дівчата творитимуть тепер разом з нами. І уже сьогодні вийде наше перше завдання! Не пропустіть!

Гарних та творчих Вам вихідних, любі читачі!

7 коментарів:

  1. Від щирої душі зичу вам процвітання!
    Ви молодці!Команда вийшла у вас кльовезна!!
    Дякую вам за чудові місяці в ДК, та нові знайомства з дівчатками, з якими подружились)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Лідо, спасибі! Чекатимемо тебе в завданнях)

      Видалити
    2. Ліда, дуже рада, що нас познайомив арт клуб! завжди рада тебе бачити!

      Видалити
  2. Поздравляю всех девочек с новыми обязанностями и новой командой!!!
    Очень рада за Кристиночку)))

    ВідповістиВидалити
  3. А я у Вас новенькая.... ;) Приятно познакомится!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Будем рады видеть в наших заданиях!!!

      Видалити
    2. Буду рада, только в скрапе я вообще 0, могу только смотреть, а вот в остальном..... ;)

      Видалити