20 серпня 2019

Натхнення до завдання з ScrapBox, Cherrylana designs та Фабрика декору. Базюк Олена

Вітаю наші  ПЧілочки!
Сьогодні з вами ScrapBox , Cherrylana designsФабрика декору    
та  Олена Базюк!
І буду вас надихати смакотою до нашого 
завдання "3 в рядок" ОЕ - фрукти/ягоди/овочі.
І цього разу я нафеячила дуже апетитну кулінарочку, сподіваюсь вам сподобаєтья) 
Приєднуйтесь!!!


Ну що ж давайте роздивимось)
Обкладинку я зробила досить багатошарову, насичену смачними деталями
та переходами. Поєднала і тканину, і різне мереживо, і скраппапір та папір тішью, 
а також чіпборд, штампи та квіти від ТМ Iris.)
 Штампи обрала від українського виробника Cherrylana designs
Чудовий вибір штампиків на будь яку тематику, в мене на тему кулінарії, і ще додала один з улюблених - листя троянди, для розділювачів використала фоновий штамп клітинка та для написів обрала алфавіт.
В роботі використовуала як класичні відтиски чорнилами, так і ембоссинг. 
  Чіпбордик від ScrapBox) Люблю їх чіпики за неймовірну ніжність, 
мереживність і витонченість) 
Весь асоримент ви можете подивитись і обрати в магазині.
А для своєї кулінарочки я використала романтичнй чіпик баночкискріпки та конвертик з набору.
 І, звичайно, ви напевно вже впізнали кулінарий набір паперу 
SOUL KITCHEN від Фабрика декору . Для ембоссингу обрала білу пудру, а також бризги і білі відтиски штампів на розділювачах робила за допомогою білого грунту.
 А от і усі розділювачі) В основу вирішила взяти крафтпапір, мені здається він додає затишку та апетиту) Та й просто, я люблю крафт)







Дякую, що завітали до нас!
Не забувайте про наше завдання "3 в рядок" ОЕ - фрукти/ягоди/овочі
ми чекаємо на вас!!!!
І нагадую, що ви можете не тільки отримати нагороди, а ще й виграти багато подаруночків беручи участь в завданні!!!!!
Творіть в задоволення!
Ваш Арт Клуб !

Cherrylana designs
штампи з кулінарії
Листя троянди
Фон клітинка 
Набір алфавіт

ScrapBox 
Набір баночки
Набір скріпки 
Конвертик з набору

Фабрика декору
Набір паперу SOUL KITCHEN
  Біла пудра для ембоссингу
Білий грунт

Немає коментарів:

Дописати коментар